Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce i-a spus Andrei Pavel Simonei în cel mai greu moment al meciului cu Sevastova!

Ce i-a spus Andrei Pavel Simonei în cel mai greu moment al meciului cu Sevastova!

Tenis

Comentarii

Simona Halep s-a impus în două seturi în faţa letonei Anastasija Sevastova, scor 6-4, 6-3. În al doilea set, sportiva noastră a avut un moment greu şi i-a cerut ajutorul lui Andrei Pavel.

În setul al doilea, Halep a fost întoarsă de la 1-0 şi 40-0 pe serviciul rivalei. La 2-3, cu break avans pentru Sevastova, Halep a apelat pentru prima dată la acest turneu la Andrei Pavel, care a sfătuit-o să trimită mingea cu mai mult efect în terenul advers.

"Dă-i un pic de efect. Când ai dat cu efect în ghemul trecut şi n-ai mai dat aşa plat, ţi-a intrat tot timpul. Dă-i un pic de efect, nu trebuie să dai plat. Şi nu trebuie să faci tu toate punctele, mai las-o şi pe ea. Dă-i una mai moale şi apoi poţi să dai în ea. Atâta tot. Fii atentă la scurta aia când e ea liberă. Nu eşti contra, se vede foarte bine, ştiu că simţi tu aşa, numai dă-i cu efect, ca să dai un pic de margine acolo, ca să nu dai plat, mai ales dacă nu simţi piciorul să împingi în el cât poţi tu, atunci dă-i un pic de efect. Şi gândeşte unde vrei să-l plesezi, nu te mai gândi cum. Altfel, joci foarte bine, stai liniştită. Ai avut un pic de ghinion acolo la 1-0. Altfel, eşti pe felie, stai. Mingea, una mai înaltă şi schimbă ritmul. Hai, punctul ăsta acum", i-a transmis Pavel.

Halep nu a mai lăsat nimic până la fial, punând capăt partidei cu un punct extrem de spectaculos şi cu 6-3, după 65 de minute. Aceasta a fost a cincea victorie consecutivă în două seturi împotriva Anastasijei Sevastova.

Afla mai multe despre: tenissimona halepdoha 

viewscnt
Articole similare