Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce i-a spus Cristiano Ronaldo lui Brănescu: ”Asta m-a întrebat imediat cum a auzit că sunt din România”

Ce i-a spus Cristiano Ronaldo lui Brănescu: ”Asta m-a întrebat imediat cum a auzit că sunt din România”

Juventus

Comentarii

Laurenţiu Brănescu s-a reîntors la Juventus Torino, după împrumutul nereuşit de la Dinamo, iar în această vară s-a pregătit alături de jucătorii care au fost prezenţi la Campionatul Mondial din Rusia. Printre aceştia, goalkeeperul l-a avut coleg şi pe Cristiano Ronaldo, noul star de la Torino.

Brănescu mai are contract cu Juventus până în 2020 şi e gata să se lupte pentru a rămâne în lotul primei echipe. Până atunci, portarul a avut şansa să se antreneze de Cristiano Ronaldo şi a oferit câteva detalii despre impresia pe care i-a făcut-o CR7.

”Când am revenit m-am antrenat alături de jucătorii care au fost la Mondial, Dybala, Ronaldo, Cuadrado, Duglas Costa şi Mandzukic, restul echipei a fost în America. Ronaldo este un model pentru noi toţi, se antrenează foarte mult. Este un tip umil, foarte prietenos, care dă totul la fiecare antrenament. Când a venit la Juventus, ne-a salutat, s-a prezentat, apoi a intrat la antrenament. Este foarte serios, se antrenează din greu şi niciodată nu vorbeşte în timpul şedinţelor de pregătire.

Am vorbit cu el după unul dintre primele antrenamente de la Juventus. M-a întrebat de unde sunt iar când i-am spus că vin din România m-a întrebat dacă îl cunosc pe Marius Niculae şi mi-a vorbit despre Ladislau Boloni”, a spus Brănescu.

Afla mai multe despre: branescuronaldojuventus torino 

viewscnt
Articole similare