Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce i-a spus Roman Abramovic lui David Luiz înainte de finala UEFA Champions League din 2012! ”Pleacă, nu vreau să-ţi mai văd faţa!”

Ce i-a spus Roman Abramovic lui David Luiz înainte de finala UEFA Champions League din 2012! ”Pleacă, nu vreau să-ţi mai văd faţa!”

Chelsea

Comentarii

David Luiz a făcut o dezvăluire fabuloasă care s-a întâmplat înainte de finala UEFA Champions League din 2012.

Celebrul patron al londonezilor a avut un dialog incredibil cu David Luiz înaintea finalei, fapt care l-a motivat şi mai mult pe fundaşul brazilian. De asemenea, el a fost unul dintre marcatorii lui Chelsea la loviturile de la 11 metri. 

Finala din 2012 contra lui Bayern Munchen s-a terminat 1-1, după 120 de minute, graţie golurilor marcate de Muller şi Drogba. David Luiz şi-a asumat un risc mare pentru a juca în marea partidă, deoarece venea după o accidentare şi nu mai evoluase în teren de ceva timp. 

”Pleacă, nu vreau să-ţi mai văd faţa, sunt atât de emoţionat!”

”Poate că era mai bine să nu joc, dar anumiţi oameni deosebiţi m-au încurajat să fac acest pas, să joc, chiar dacă nu eram într-o formă bună. Roman Abramovich a vorbit cu mine în ziua meciului şi m-a întrebat cum îmi este piciorul. I-am spus că nu contează, că joc cu capul şi cu inima.

Mi-a spus: 'Pleacă, nu vreau să-ţi mai văd faţa, sunt atât de emoţionat'. I-am răspuns să stea linştit, că o să câştigăm", a declarat Luiz într-un interviu pentru DailyMail.

Afla mai multe despre: roman abramovic-chelsea-david luiz 

viewscnt
Articole similare