Experiențe împreună.
You are here:

Ce i-a transmis Gigi Becali portarului dorit la FCSB. "În străinătate se poartă". Dezvăluire de ultim moment

Ce i-a transmis Gigi Becali portarului dorit la FCSB. "În străinătate se poartă". Dezvăluire de ultim moment

FCSB

Comentarii

Lupta din poarta FCSB-ului ar fi putut sta diferit, în ultimele sezoane. Andrei Vlad şi-a asigurat postul de titular, fiind impus şi de Gigi Becali, dar lupta ar fi putut-o da cu unul dintre veterenii din Liga 1. La doi distanţă de la discuţiile despre transfer, Răzvan Pleşca a dezvăluit detalii despre mutare.

  • În acest sezon, FCSB i-a avut la dispoziţie pe Cătălin Straton, Ştefan Târnovanu, Mihai Udrea şi Andrei Vlad. Ultimul e titularul postului, dar gafele din ultimele etape i-au pus, din nou, poziţia în pericol la FCSB. 

Răzvan Pleşca, portarul dorit de Gigi Becali la FCSB, acceptase stautul de rezervă

La 38 de ani, portarul lui Gaz Metan, Răzvan Pleşca, se pregăteşte de retragere. Totuşi, finalul carierei ar fi putut arăta altfel. În urmă cu doi ani, când Mihai Teja era antrenor la FCSB, l-a convins pe Gigi Becali că veteranul este o variantă potrivită. 

Omul de afaceri şi-a dat acordul, a anunţat transferul, dar mutarea nu s-a mai realizat. La două sezoane distanţă, Răzvan Pleşca a dezvăluit că a fost de acord inclusiv cu statutul pe care l-ar fi avut la echipă.

Într-un interviu acordat Telekom Sport, fotbalistul a lăsat e înţeles că şi-ar fi dorit să facă pasul la echipa din Berceni, unde s-ar fi luptat pentru titlul Ligii 1, care-i lipseşte, dar şi pentru competiţiile europene.  

"Atunci (n.r. în 2019), domnul Teja m-a dorit la FCSB, dar, dacă n-a fost să lucrăm la FCSB, s-a întors el la Mediaş. A fost o mare onoare pentru mine să ştiu că se interesează de mine şi că ei ar fi crezut că eu aş fi fost capabil la un astfel de club.

Aş fi fost portar de rezervă, aş fi putut să-i ajut, aş fi jucat puţine meciuri, în cele mai puţin importante şi aş fi făcut faţă. În străinătate se poartă", a declarat Răzvan Pleşca pentru Telekom Sport. 

Răzvan Pleşca, bornă importantă în Liga 1

Pentru Răzvan Pleşca, sezonul 2020-2021 va fi ultimul în poartă. Jucătorul a strâns peste 300 de meciuri în Liga 1 şi a dezvăluit motivul pentru care se retrage

"De la o anumită vârstă e recomandat, după ce ai jucat sute de meciuri, să stai pe bancă doi, trei ani, te menţii în formă. Bineînţeles, dacă vrei să-ţi mai continui activitatea, dacă simţi că mai ai motivaţia să vii la antrenament. 

(n.r. - Tu mai ai?) Nu, nu. Mai trag de mine în aceste trei meciuri, poate cinci, dacă mai jucăm şi barajul şi după nu mai am motivaţie să încep un nou sezon", a mai spus fotbalistul dorit de Gigi Becali la FCSB.   

viewscnt
Articole similare
Poza care face inconjurul lumii. Prima reactie a iubitei lui Eriksen dupa criza cardiaca a...