Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce i-ar fi spus Cala lui Diakhaby înainte de izbucnirea scandalului de rasism! Cum l-ar fi insultat

Ce i-ar fi spus Cala lui Diakhaby înainte de izbucnirea scandalului de rasism! Cum l-ar fi insultat

La Liga

Comentarii

Arbtirul partidei dintre Cadiz şi Valenia, meci marcat de incidentul de rasism pe care l-a acuzat Mouctar Diakhaby, fotbalistul "liliecilor", a notat în raportul de joc ce inslută i-ar fi spus Juan Cala fundaşului de la Valencia.

Ce i-ar fi spus Cala lui Diakhaby în momentul în care s-a întrerupt meciul meciul Cadiz - Valencia şi a început scandalul de rasism

Presa din Spania a aflat ce a notat arbitrul partidei Cadiz - Valencia în raportul său despre faza petrecută în minutul 30, în urma căruia a pornit un scandal de rasism şi jucătorii "liliecilor" au ieşit de pe teren pentru câteva minute în semn de susţinere pentru colegul lor, Mouctar Diakhaby.

Potrivit informaţiilor obţinute de jurnaliştii iberici, Cala l-ar fi numit pe Diakhaby "negru de rahat".  Conform Marca, arbitrul partidei a consemnat în raportul de joc toate cele întâmplate, după cum urmează:

"În minutul 29 am întrerupt jocul din cauza unei confruntări între jucători din ambele echipe. Jucătorul Valenciei cu nr. 12, Mouctar Diakhaby, îmi spune că i-au fost adresat următoarele cuvinte: 'Negru de rahat' de către jucătorul cu nr. 16 de la Cadiz, Juan Cala, însă acest fapt nu a fost perceput de niciunul dintre membrii echipei de arbitraj...".

Mouctar Diakhaby a fost schimbat imediat după revenirea echipelor pe teren.

Afla mai multe despre: diakhabyvalenciajuan calarasism 

viewscnt
Articole similare