Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce i se pregăteşte Simonei Halep pe data de 1 iulie! Va avea o cartea poştală cu trofeul câştigat la Roland Garros

Ce i se pregăteşte Simonei Halep pe data de 1 iulie! Va avea o cartea poştală cu trofeul câştigat la Roland Garrosgalerie foto

Simona Halep

Comentarii

Pe data de 1 iulie se vor aniversa 110 ani de la atestarea documentară a oraşului Buşteni, devenit peste ani, unul dintre cele mai mari atracţii turistice montane din România. În ultimii ani, numeroase personalităţi sportive din ţară şi-au legat numele de urbea prahoveană, devenind cetăţeni de onoare ai acestei localităţi.

Printre acestea se numără şi Simona Halep, numărul 1 WTA, proaspăt câştigătoare a turneului de la Roland Garros. Profitând de această sărbătoare dedicată zilelor oraşului Buşteni, oficialităţile locale s-a gândit să scoată o carte poştală, în ediţie limitată - doar 400 de exemplare - pe care se va regăsi atât numele campioanei dar şi imaginea trofeului pe carea ea l-a cucerit în Capitală Franţei. Este a doua carte poştală realizată de cei din Buşteni cu imaginea Simonei Halep. Prima a fost emisă în luna decembrie a anului trecut.

Are dulceaţă de cireşe amare, cu numele ei!

În urmă cu câţiva ani Simonei Halep i-a fost preparată o dulceaţă din cireşe amare, personalizată. Au fost făcute atunci, un număr de peste peste 30 de borcane, cu etichetă, cu tot. „Simonei îi place foarte mult dulceaţa din cireşe amare. Acesta este motivul pentru care i-au fost făcute cadou mai multe borcane personalizate, care conţineau deliciosul produs”, a povestit o sursă a telekomsport.ro. 

Primul trofeu l-a cucerit în Buşteni

Şi pentru că în viaţă, nimic nu este întâmplător, se pare că nici apropierea Simonei de oraşul Buşteni nu a fost întâmplătoare. În copilărie, ea a câştigat primul trofeu, la vârsta de 6 ani, la o competiţie desfăşurată chiar în Buşteni. 

Îşi construieşte o casă de vacanţă

Titlul de Cetăţean de Onoare al Buşteniului i-a adus Simonei şi un teren de 500 de metri patraţi, pe care orice persoană declarată Cetăţean de Onoare al Buşteniului îl primieşte din partea Primăriei. Suprafaţa de teren primită de Simona Halep se află nu departe de Valea Cerbului. Un loc pe care numărul unu mondial în tenis intenţionează să-şi ridice o casă de vacanţă. „Va fi o casă construită tipic montană. E locul unde va veni tot timpul să se relaxeze”, a declarat sursa telekomsport.ro. Investiţia pe care Simona o va face în această casă se apropie, se pare, de suma de 100.000 de euro.

Afla mai multe despre: simona halep,  

viewscnt
Articole similare