Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce îl deranjează cel mai mult pe Florin Niţă în România! ”Nu exagerez cu nimic!” Portarul a vorbit despre o potenţială revenire în Liga 1

Ce îl deranjează cel mai mult pe Florin Niţă în România! ”Nu exagerez cu nimic!” Portarul a vorbit despre o potenţială revenire în Liga 1

Stranieri

Comentarii

Florin Niţă a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui 2021, dar anul nu s-a terminat prea bine pentru el.

Fotbalistul român a pierdut postul de titular la Sparta Praga. Fotbalistul a avut o reacţie dură şi a declarat că antrenorul nu i-a oferit nicio explicaţie. De asemenea, el a dezvăluit că îşi doreşte să rămână în Cehia, pentru a demonstra că merită să apere.

Fotbalistul a vorbit despre situaţia de la Sparta Praga, dar şi despre ce îl nemulţumeşte cel mai mult. 

”Nu exagerez cu nimic!” 

”Traficul de pe DN1. Şi nu exagerez cu nimic. Am făcut aproape 3 ore între Predeal şi Sinaia, că mă gândesc că mai bine îţi iei tren şi nu mai ai probleme. Este uluitor”, a spus Niţă, în momentul în care a fost întrebat ce îl deranjează în ţara noastră, pentru revista 100% Sport.

Niţă este în Cehia de 4 ani, iar în acest moment, el a exclus o potenţială revenire a lui în Liga 1. 

”Nu a fost foarte bine pe final de an, nu mi-a plăcut că am fost scos ţap ispăşitor după un meci. Eu sper că totul o să fie bine şi că voi reveni titular la Praga. Sigur că m-am acomodat într-un oraş atât de frumos, cu o istorie fantastică.

Momentan nu este cazul să mă gândesc la acest aspect (n.r - revenirea în Liga 1). Mă simt bine unde sunt şi cred că e bine să las lucrurile aşa cum sunt, nu să forţez eu mâna destinului”, a mai spus Niţă.

Niţă este evaluat de site-ul Transfermarkt la 1,5 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: niţă-praga-liga 1 

viewscnt
Articole similare