Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce îl sfătuieşte antrenorul de portari al naţionalei pe Andrei Vlad după ce a ieşit din graţiile lui Gigi Becali: ”Cum poţi să îl scoţi pe Târnovanu?!”

Ce îl sfătuieşte antrenorul de portari al naţionalei pe Andrei Vlad după ce a ieşit din graţiile lui Gigi Becali: ”Cum poţi să îl scoţi pe Târnovanu?!”

FCSB

Comentarii

Andrei Vlad nu mai este titular la FCSB, după ultimele gafe făcute. Gigi Becali s-a supărat pe fostul jucător al Craiovei şi a decis ca, pentru moment, să nu mai joace.

Antrenorul portarilor de la naţională, Leo Toader, consideră că evoluţiile slabe ale lui Andrei Vlad din ultima vreme au fost cauzate de criticile care i-au fost aduse în ultima vreme. Toader consideră că Andrei Vlad ar trebui să îşi antreneze psihicul pentru a putea reveni în primul 11 al FCSB-ului. 

”Cum poţi să îl scoţi pe Târnovanu?!”

”El a avut şi momente foarte bune, a jucat şi la Campionatul European de tineret. Nu ştiu ce se întâmplă acolo, în club. A făcut nişte greşeli, poate pe fond emoţional. Acolo trebuie un echilibru mental. Antrenorul Marius Popa poate trebuie să lucreze mai mult cu el.

Dar şi criticile astea exagerate… a suportat multe critici, chiar unele nefondate. Dacă nu îl sprijini puţin, e greu să îl scoţi din starea asta. Acum, postul de titular este o competiţie permanentă. Cum poţi să îl scoţi pe Târnovanu?! Trebuie să îşi aştepte rândul”, a declarat Leo Toader, pentru Playsport.

Andrei Vlad urmează să împlinească 23 de ani în aprilie şi are deja 109 partide însumate în tricoul FCSB-ului. Cotat la un milion de euro de transfermarkt, rămâne neclar dacă portarul mai are vreun viitor la FCSB sau dacă Becali va încerca să îl vândă, aşa cum a mai făcut-o în trecut.

Afla mai multe despre: fcsb-andrei vlad-becali 

viewscnt
Articole similare