Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce îmbunătăţire a remarcat Basarab Panduru la tacticile lui Mirel Rădoi: ”Acum şase luni se ducea să îi calce în picioare pe macedoneni” | EXCLUSIV

Ce îmbunătăţire a remarcat Basarab Panduru la tacticile lui Mirel Rădoi: ”Acum şase luni se ducea să îi calce în picioare pe macedoneni” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

România a lăsat o impresie bună în urma partidei cu Germania, în ciuda faptului că a pierdut, iar Basrab Panduru a remarcat un aspect tactic important îmbunătăţit de Mirel Rădoi.

România a reuşit să facă un meci mare împotriva Germaniei, în ciuda faptului că ”tricolorii” au plecat acasă cu mâna goală. Golul lui Ianis Hagi a fost splendid, iar jucătorii lui Mirel Rădoi s-au apărat eroic, dând dovadă de dedicare pentru echipa naţională.

Dacă în trecut selecţionerul a fost criticat pentru tacticile alese, în urma partidei de la Hamburg, laudele au curs pentru Mirel Rădoi. Acesta a fost remarcat şi de Basarab Panduru, fostul internaţional român felicitându-l că a învăţat din greşelile făcute în meciuri trecute.

Ce îmbunătăţire a remarcat Basarab Panduru la tacticile lui Mirel Rădoi

Dacă Rădoi nu voia înainte să îşi modeleze tacticile în funcţie de adversarul pe care îl înfrunta, Panduru este de părere că selecţionerul a studiat atent naţionala Germaniei şi a implementat sistemul necesar pentru a le neutraliza cei mai periculoşi jucători.

A înţeles cum trebuie să stai în funcţie de fază şi de adversar. Rădoi, cu şase luni inainte, se ducea să-i calce în picoare pe macedoneni. A înţeles că e important să studiezi şi adversarul, nu să joci numai tu, că nu poţi tu sa decizi tot meciul, de la început la sfârşit”, a declarat Panduru, pentru Telekom Sport.

Luni seara, ”tricolorii” vor disputa cel mai important meci rămas în calificările la Mondial. România va primi vizita Armeniei, formaţie aflată pe pozţia a treia în grupă, la egalitate cu Macedonia de Nord, pe locul doi. Ambele formaţii se află la două lungimi în faţa selecţionatei lui Rădoi, astfel că fără o victorie în faţa armenilor, şansele României la locul secund scad drastic.

Afla mai multe despre: echipa naţionalămirel rădoibasarab panduru 

viewscnt
Articole similare