Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce înseamnă posibila plecare a lui Chipciu de la CFR Cluj: "Nu ştiu dacă e o pierdere mare. Îţi pare rău că nu te-ai transferat acolo acum"

Ce înseamnă posibila plecare a lui Chipciu de la CFR Cluj: "Nu ştiu dacă e o pierdere mare. Îţi pare rău că nu te-ai transferat acolo acum"

CFR Cluj

Comentarii

Basarab Panduru consideră că CFR Cluj nu a suferit o mare pierdere, după ce Marius Şumudică l-a exclus din lot pe Alexandru Chipciu.

Basarab Panduru, despre cazul lui Alexandru Chipciu la CFR Cluj

Cu o zi înainte de meciul cu Young Boys, Şumudică a anunţat că l-a exclus din lot pe Chipciu, după ce fotbalistul a devenit agresiv în timpul unui antrenament. Mijlocaşul are şanse mari să nu mai continue la CFR Cluj. 

Panduru a analizat situaţia fostului internaţional român: "Şumudică a arătat că CFR Cluj are antrenor. Mereu, în fotbal, lucrurile astea se aplică, dar nu tuturor. La Messi nu se aplică, la Cristiano Ronaldo, nu. Dar aici e important ca jucătorii să simtă că au antrenor, că lucrurile trebuie făcute într-un anumit fel. Dacă s-a întâmplat aşa cum s-a întâmplat, nu e ok din partea lui Chipciu. Când ajungi la situaţiile astea, mai ai ceva din urmă. Ăla e capacul pus. În tot ce se întâmplă şi în viaţă. Asta e, CFR merge fără el. 

Mi-a plăcut Chipciu, am ţinut la el, îmi plăcea cum juca, chiar dacă meciuri vorbea mai mult decât trebuia din postura de jucător. De când a venit la CFR, parcă nu mai e acel Chipciu. A dat un gol important cu Banja Luka, dar nu ştiu dacă e o mare pierdere. Îmi pare rău pentru el, am ţinut la el", a spus fostul fotbalist la Minutul 91.  

În urmă cu un an şi jumătate, Chipciu ar fi putut ajunge la Gaziantep, unde antrenor era Marius Şumudică: "La ce vezi că se întâmplă cu jucătorii pe care-i ia Şumudică, în Turcia, de exemplu, îţi pare rău că nu te-ai transferat acolo. Te pune pe picioare, eşti altul. Maxim a fost altul cu el",  a adăugat expertul Telekom Sport.  

 

Afla mai multe despre: alex chipciumarius sumudicacfr cluj 

viewscnt
Articole similare