Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce înseamnă să ai 19 ani şi să fii la Cupa Mondială. Mama lui Alexander-Arnold îl zăpăceşte cu telefoanele: ”Mă verifică în fiecare zi!” :)

Ce înseamnă să ai 19 ani şi să fii la Cupa Mondială. Mama lui Alexander-Arnold îl zăpăceşte cu telefoanele: ”Mă verifică în fiecare zi!” :)

Cupa Mondială

Comentarii

La doar 19 ani, Trent Alexander-Arnold a fost luat în lotul Angliei pentru Cupa Mondială, după ce a reuşit un sezon foarte bun la Liverpool. Tânărul fundaş dreapta n-a scăpat însă de gura mamei sale.

Alexander-Arnold este cel mai tânăr jucător pe care Gareth Southgate l-a luat la Cupa Mondială din Rusia. La doar 19 ani, jucătorul lui Liverpool trăieşte astfel primul turneu final din scurta sa carieră la naţională. Însă asta nu l-a schimbat în ochii mamei, care-l vede în continuare ca pe un copil căruia trebuie să-i poarte de grijă.

Alexander-Arnold a dezvăluit că vorbeşte des cu mama lui la telefon, care vrea să se asigure că totul este bine şi că s-a dat cu cremă de protecţie solară, astfel încât să nu aibă de suferit din cauza soarelui din Rusia:

”Mă verifică în fiecare zi să se asigure că sunt dat cu cremă cu protecţie solară şi toate cele. Este atât de obsedată de detalii. Toată familia e aşa, vorbim foarte des. Îi sun de câteva ori pe zi. Vrei să-i faci mândri. Să văd un zâmbet pe faţa lor şi să fie mândri de mine sunt, probabil, cel mai mare stimulent pentru mine”, a declarat Alexander-Arnold, potrivit Daily Mail.

Afla mai multe despre: trent alexander-arnoldangliacupa mondiala 

viewscnt
Articole similare