Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce jucător din Superligă ar transfera Mihai Pintilii la FCSB. ”Trebuia să zică Ştefănescu”. A ales de la Rapid | EXCLUSIV

Ce jucător din Superligă ar transfera Mihai Pintilii la FCSB. ”Trebuia să zică Ştefănescu”. A ales de la Rapid | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Antrenorul secund al celor de la FCSB, Mihai Pintilii, a fost protagonistul celui de-al patrulea episod al rubricii ”Întrebaţi şi voi”.

În cadrul rubricii ”Întrebaţi şi voi”, dedicată celor care urmăresc emisiunile Orange Sport pe canalul de Youtube Orange Sport România, au fost lansate o mulţime de întrebări provocatoare pentru Mihai Pintilii, din partea voastră, a fanilor.

Una dintre ele se referă la ce jucător ar prefera să aducă la FCSB, în vară, din Superligă, dacă ar avea de ales unul singur.

Mihai Pintilii îl apreciază pe Claudiu Petrila

Prezent în studioul Orange Sport, alături de Mihai Pintilii, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a încercat să-i şoptească colaboratorului său numele lui Marius Ştefănescu de la Sepsi, în spirit de glumă, pentru a alimenta zvonurile lansate de rapidişti, cum că acesta ar fi fost deja transferat, ”pe ascuns” de gruparea roş-albastră.

Surprinzător, totuşi, Mihai Pintilii a recunoscut că îi place foarte mult un jucător de la Rapid. Este vorba despre Claudiu Petrila, cel care ocupă în teren aceeaşi poziţie pe care o ocupă şi Florinel Coman la FCSB, aripă stângă.

  • Dan Udrea: ”`Dacă ar putea să transfere un jucător la FCSB din Superligă, pe cine ar lua?`”.
     
  • MM Stoica: ”Trebuia să spună Marius Ştefănescu”.
     
  • Mihai Pintilii: ”Daaa, dar dup-aia iar apăreau discuţii”.
     
  • Dan Udrea: ”Oricum FCSB l-a vrut pe Ştefănescu. Nu e ca şi cum..Ok, fără Ştefănescu”.
     
  • Mihai Pintilii: ”Îmi place Petrila. E un jucător român, tânăr. Aşa, puteam să dau exemplu de Chipciu”.

Claudiu Petrila a fost transferat definitiv de Rapid în iarna recent încheiată, de la CFR Cluj, în schimbul a 750.000 de euro (500.000 de euro pentru şase luni de împrumut + 250.000 de euro transferul definitiv).

  • 1.800.000 de euro este cota de piaţă a lui Claudiu Petrila, conform transfermarkt.de.
  • 6.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman, conform transfermakrt.de.

Afla mai multe despre: mihai pintiliimihai stoicamarius stefanescu 

viewscnt
Articole similare