Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce jucător i-a propus Valeriu Iftime lui Mihai Stoica. Are 21 de ani şi doar ce a fost transferat: ”Am făcut mai mult la mişto”

Ce jucător i-a propus Valeriu Iftime lui Mihai Stoica. Are 21 de ani şi doar ce a fost transferat: ”Am făcut mai mult la mişto”

Superliga

Comentarii

Valeriu Iftime spune că i-a propus în glumă un jucător lui Mihai Stoica, înainte de FC Botoşani - FCSB 1-3. Este vorba despre Ulrich Meleke, un fundaş central transferat la începutul lunii februarie.

FC Botoşani a fost în ultimii ani o adevărată pepinieră pentru FCSB. Andrei Miron, Olimpiu Moruţan sau Sergiu Haruţ sunt doar 3 dintre transferurile făcute pe axa FC Botoşani - FCSB. Acum, Valeriu Iftime spune că i-a propus lui Mihai Stoica, în glumă, încă un jucător.

Cine este jucătorul pe care Valeriu Iftime i l-a propus lui Mihai Stoica

În iarnă, FC Botoşani a rămas fără fundaşul Denis Haruţ, care s-a transferat la FCSB. Valeriu Iftime a găsit imediat o soluţie şi l-a transferat pe Ulrich Meleke, un fundaş central de doar 21 de ani, care ultima oară a jucat pentru Kokkolan Pallo-Veikot, în liga a doua a Finlandei.

Însă Ulrich Meleke a fost căpitanul naţionalei U20 a Coastei de Fildeş, lucru care i-a atras atenţia lui Valeriu Iftime. Până acum, Ulrich Meleke a bifat 8 apariţii pentru FC Botoşani, cu un total de 436 de minute jucate.

Înainte de meciul FC Botoşani - FCSB, Valeriu Iftime şi Mihai Stoica au avut un dialog şi patronul lui FC Botoşani spune că i l-a propus în glumă pe Ulrich Meleke, în contextul în care Gigi Becali a declarat că vrea să transfere încă un fundaş central.

(Ce aţi discutat cu Meme înainte de meci?) I-am propus un fotbalist, l-am mai întrebat nişte lucruri de-astea de-ale noastre... la multe dintre transferurile de la FC Botoşani el s-a opus. Şi uite că joacă cu toţi! Am făcut mişto mai mult... nu am avut o discuţie serioasă. Să-l ia pe Meleke dacă vor”, a spus Valeriu Iftime.

FC Botoşani a fost învinsă cu 1-3 de FCSB, meci în car Ulrich Meleke a fost titular, dar a fost schimbat în minutul 84.

Afla mai multe despre: meleke 

viewscnt
Articole similare