Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce jucător spaniol vrea să transfere Real Madrid. Fotbalistul nu joacă în La Liga!

Ce jucător spaniol vrea să transfere Real Madrid. Fotbalistul nu joacă în La Liga!

Real Madrid

Comentarii

Potrivit presei internaţonale, Real Madrid vrea să-l achiziţioneze pe fundaşul dreapta Pedro Porro, da la Sporting Lisabona.

Real Madrid a pus ochii pe Pedro Porro, fundaşul dreapta spaniol de la Sporting Lisabona.

O JOGO anunţă că gruparea antrenată de Carlo Ancelotti este interesată de serviciile fundaşului împrumutat de Manchester City în Portugalia. Asupra jucătorului, Sporting are o opţiune de a-l achiziţiona definitiv pentru 8.5 milioane euro.

Real Madrid îl vrea pe Pedro Porro, jucător care aparţine de Manchester City

În vârstă de 22 de ani, spaniolul născut la Don Benito a început fotbalul la Rayo Vallecano, iar în 2017 a semnat cu Girona. A fost remarcat de Manchester City care l-a cumpărat definitiv în 2019, apoi l-a împrumutat la Valladolid şi mai apoi la Sporting Lisabona. Aproape 15 milioane de euro au plătit ”Cetăţenii” pentru Porro, la insistenţele lui Guardiola, dar jucătorul a fost cedat apoi în La Liga, iar din august 2020, în Portugalia.

Stagiunea trecută, Porro a cucerit titlul cu Sporting, precum şi Cupa Portugaliei, apoi a fost inclus în echipa ideală a sezonului în Portugalia.

Real Madrid caută un jucător care să dubleze postul lui Daniel Carvajal, iar tânărul fundaş spaniol pare o ţintă potrivită. Este tânăr, de perspectivă şi a mai fost urmărit de gruparea blanco şi acum doi ani, înainte de a semna cu City.

În 2021, Pedro Porro a debutat şi în naţionala mare a Spaniei. El este fost internaţional de tineret U21, iar cota sa de piaţă este de 20 de milioane de euro în acest moment, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: real madridpedro porro 

viewscnt
Articole similare