Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce jucători au cel mai mult de pierdut de pe urma amânării turneelor de tenis? Ce spun Wilander, Roddick sau Woodbridge

Ce jucători au cel mai mult de pierdut de pe urma amânării turneelor de tenis? Ce spun Wilander, Roddick sau Woodbridge

Tenis

Comentarii

Anularea turneului de la Wimbledon, amânarea celui de la Roland Garros şi nedisputarea mai multor evenimente de 1000 şi 500 de puncte, a blocat posibilitatea sportivilor din circuitul ATP şi WTA de a-şi spori palmaresul. Mai ales în condiţiile în care mai mulţi dintre ei se apropie de vârsta retragerii.

Câţiva specialişti din lumea tenisului, foşti sportivi, precum Mats Wilander, Andy Roddick sau Todd Woddbridge au răspuns la o întrebare care este pe buzele tuturor: cine are cel mai mult de pierdut de pe urma anulării unei părţi importante a sezonului?

„Djokovic este cel mai mare perdant al acestei pauze. El începuse foarte bine anul şi cred că sârbul are cel mai mult de pierdut din cauza coronavirusului. Poate şi jucătorii tineri, din generaţia Next Gen, care erau aproape de Top 3, sunt şi ei încurcaţi de această situaţie. Era ocazia lor să se lupte pentru un Grand Slam. Credeam că anul 2020 va fi anul tinereţii”, a spus Mats Wilander.

Un alt fost jucător, Andy Roddick, a comentat şi el pe seama acestui subiect. „Pauza aceasta va afecta istoria tenisului. Cred că Serena Williams şi Roger Federer sunt cei mai afectaţi pentru că şansele lor de a câştiga un Grand Slam s-au diminuat mult din cauza vârstei. La Wimbledon ei erau favoriţi şi acolo puteau rescrie istoria tenisului”, a declarat Andy Roddick pentru Tennis Channel.

Şi australianul Todd Woodbridge a vorbit despre cine are cel mai mult de suferit de pe urma cestei pauze. „Cred că pentru Roger Federer este cea mai grea lovitură. El mai spera să câştige unul sau două turnee de Grand Slam. Acum şansele sale sunt foarte reduse. Cine ştie dacă nu cumva pauza asta va ţine un an ? Novak şi Rafa au şanse să-l ajungă la numărul de trofee, dar şi ei vor fi afectaţi de această situaţie. Tenisul de după 2020 va aduce o nouă eră în acest sport”, a comentat australianul cu 16 titluri de Grand Slam la dublu.

Afla mai multe despre: tenis 

viewscnt
Articole similare