Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce jucători de la FCSB mai impresariază Anamaria Prodan. Ruptură totală între ea şi Gigi Becali

Ce jucători de la FCSB mai impresariază Anamaria Prodan. Ruptură totală între ea şi Gigi Becali

Superliga

Comentarii

Pe lângă Dennis Man, Anamaria Prodan impresariază alţi patru jucători de la FCSB, în condiţiile în care a apărut o prăpastie între ea şi Gigi Becali. Patronul FCSB a declarat că rupe orice fel de afacere cu Anamaria Prodan, deoarece ”este femeie”.

Transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma a adus şi o ruptură în relaţia dintre Gigi Becali şi Anamaria Prodan. Patronul FCSB a exclus-o pe Anamaria Prodan din transferul lui Man la Parma, deşi ea îl impresaria pe jucător. În locul ei a fost desemnat Giovanni Becali să se ocupe de transfer. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf reprezintă însă şi alţi jucători de la FCSB.

Ce jucători de la FCSB mai reprezintă Anamaria Prodan

În perioada în care Laurenţiu Reghecampf era antrenor la FCSB, Anamaria Prodan avea sub contract aproape toţi jucătorii importanţi de la echipa lui Gigi Becali. Ba chiar au existat zvonuri cum că Reghecampf le-ar fi sugerat unor jucători că trebuie să semneze cu Anamaria Prodan, altfel nu vor fi folosiţi.

Acum, situaţia la FCSB este mult diferită. În acest moment, Anamaria Prodan mai reprezintă doar patru jucători de la FCSB. Printre ei se află şi un jucător de perspectivă, Robert Ion.

Ce jucători de la FCSB mai reprezintă Anamaria Prodan:

  • Iulian Cristea
  • Ionuţ Panţîru
  • Gabriel Simion
  • Robert Ion


Cel mai valoros jucător de la FCSB pe care Anamaria Prodan îl impresaria este Dennis Man. Însă Gigi Becali a decis să-l lase pe Giovanni Becali să negocieze transferul acestuia la Parma şi Anamaria Prodan a fost astfel scoasă din această afacere. În plus, soţia lui Laurenţiu Reghecampf acuză că Gigi şi Giovanni Becali au făcut presiunie pe Dennis Man să rupă înţelegerea cu ea şi să semneze cu firma vărului patronului FCSB.

Ce a declarat Gigi Becali despre Anamaria Prodan:Nu vreau nici să o minimalizez, dar nu am nevoie de ea. Eu nu lucrez cu femei, am făcut o greşeala, că e femeia lui Reghe. Ce îmi trebuia mie să am o discuţie cu o femei? Meseria în femeie nu există. Nu am făcut nici un profit cu ea, niciodată, să ştiţi”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: anamaria prodan 

viewscnt
Articole similare