Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce jucători i-au trimis mesaje de mulţumire lui Daum şi despre cine spune neamţul: "El a fost cel mai bun alături de care am lucrat!"

Ce jucători i-au trimis mesaje de mulţumire lui Daum şi despre cine spune neamţul: "El a fost cel mai bun alături de care am lucrat!"

Echipa națională

Comentarii

Christoph Daum a oferit un ultim interviu pentru FRF TV după despărţirea de echipa naţională a României. Neamţul spune că problemele de comunicare nu au existat vreodată, mai mulţi jucători trimiţându-i mesaje de mulţumire după anunţul plecării sale.

"Comunicarea nu a fost niciodata o problema. Ionuţ Badea repeta in romana. Pentru mine fotbalul a fost totdeauna pe primul loc. Chiar vreau sa le multumesc jucatorilor. Este necesar sa le explic ce este in spatele acestei decizii. Toate aceste atacuri la adresa Federatiei trebuie sa se opreasca acum. In privinta jucatorilor, va pot arata telefonul mobil, mi-au trimis imediat mesaje.
 
In special jucatorii tineri, pe retelele de socializare, mi-au trimis mesaje de multumire. Sunt atat de implicat in aceasta profesie incat chiar ar fi o surpriza pentru mine sa primesc mesaj de multumire, spre exemplu, de la Denis Alibec. Poate unul dintre cei mai buni jucători cu care am lucrat a fost Pantilimon. Nu vă puteţi imagina ce tip fantastic e Pantilimon" - a spus Christoph Daum pentru FRF TV.
 
 
 

Afla mai multe despre: christoph daumechipa nationalaromaniacostel pantilimon 

viewscnt
Articole similare