Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce jucători poate trimite Dinamo la echipa naţională! "El s-a remarcat, a avut execuţii". Nicolae Dică a explicat selecţia României

Ce jucători poate trimite Dinamo la echipa naţională! "El s-a remarcat, a avut execuţii". Nicolae Dică a explicat selecţia României
Comentarii

Secundul naţionalei României, Nicolae Dică, a vorbit despre doi tricolori convocaţi din străinătate. De asemenea, antrenorul l-a lăudat pe Paul Anton, dinamovistul care ar putea fi selecţionat.

Nicolae Dică, explicaţii despre selecţia de la naţională

În urmă cu câteva zile, Mirel Rădoi a anunţat lista stranierilor pentru meciurile cu Macedonia de Nord, Germania şi Armenia, din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. 

De această dată a fost convocat şi portarul lui Inter, Ionuţ Radu, cel care e rezervă la echipa din Serie B. De asemenea, Mogoş e o variantă pentru postul de titular al naţionalei, fiind om de bază la Chievo. 

"Pe Ionuţ Radu am vrut să îl aducem de la început de când am venit noi, dar din discuţiile pe care le-a avut Mirel cu el, au ajuns la concluzia că e mai bine să rămână la echipa de club. Mogoş joacă foarte bine la echipa lui, joacă titular meci de meci, are evoluţii bune, a şi marcat, a şi fost pasator", a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.  

Dinamo poate trimite fotbalişti la naţională

Pe lângă Deian Sorescu, Dinamo îl poate trimite la echipa naţională şi pe Paul Anton, care a fost om de bază în mandatul lui Cosmin Contra: "Paul Anton a fost în vizorul nostru şi rămâne în vizorul nostru, pentru că este un jucător care a mai cochetat cu echipa naţională. Chiar dacă Dinamo nu a avut rezultate în ultima perioadă, el a fost unul dintre jucătorii care s-a remarcat, care a avut execuţii", a mai spus secundul naţionalei României.  

România ia startul în preliminariile Cupei Mondiale din 2022

România face parte din Grupa J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale din 2022, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia şi Liechtenstein, în urma tragerii la sorţi de la Zurich. Europa va trimite la turneul final din Qatar 13 reprezentative.

Tricolorii vor disputa prima partidă din grupa preliminară pe teren propriu, contra Macedoniei de Nord, meci care se va juca în 25 martie, de la ora 21:45, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

 

Afla mai multe despre: paul antonnicolae dicaromaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare