Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce l-a deranjat pe Măldărăşanu în eşecul de la Voluntari. ”Asta a fost supărarea mea”. Obiectivul anunţat la Hermannstadt

Ce l-a deranjat pe Măldărăşanu în eşecul de la Voluntari. ”Asta a fost supărarea mea”. Obiectivul anunţat la Hermannstadt

Hermannstadt​

Comentarii

Antrenorul celor de la Hermannstadt, Marius Măldărăşanu (48 de ani), a tras concluziile după eşecul de pe terenul celor de la Voluntari.

FC Voluntari a învins-o, pe teren propriu, pe FC Hermannstadt, scor 1-0, în etapa a doua din play-out-ul Superligii. Unicul gol al meciului a fost marcat de Merloi, în minutul 70, din penalty.

Măldărăşanu, despre obiectivul celor de la Hermannstadt: ”Trebuie să schimbăm mentatilatea de echipă mică”

La finalul meciului, Marius Măldărăşanu a comentat prestaţia făcută de echipa sa şi consideră că aceasta merita cel puţin un egal.

De asemenea, antrenorul celor de la Hermannstadt a punctat şi care este obiectul sibienilor pentru acest sezon din play-out.

”Cred că am arătat consistent. Am interpretat destul de bine, dar a venit acea greşeală (n.r. de la gol). După gol, am avut o singură ocazie. Asta a fost supărarea mea. Asta e fotbalul. De data asta plecăm fără punct de aici. Asta e istoria acestui meci. Multe nu sunt de spus.

Nu pot să spun că meritam victoria, dar măcar un egal cred că meritam. Nu sunt subiectiv deloc. Un scor de 0-0 spre care părea că se îndreaptă meciul cred că era mai corect. 

Se poate întâmpla orice. Abordăm fiecare meci cu încredere. Fiecare echipă îşi doreşte să câştige. Jocul e făcut din momente bune şi mai putin bune. Sunt supărat pentru că puteam să scoatem cel puţin un punct.

Ne dorim primul loc (n.r. din play-out). Le-am spus şi băieţilor. Am pierdut play-off-ul la limită. Şanse sunt. Trebuie să schimbăm mentatilatea de echipă mică”, a declarat Măldărăşanu, după meci.

În urma acestui rezultat, Hermannstadt rămâne pe locul 2 în play-out, cu 23 de puncte, în timp ce Voluntari a urcat trei poziţii, fiind pe 7 acum, cu 17 puncte.

Afla mai multe despre: hermannstadtmarius maldarasanusuperliga 

viewscnt
Articole similare