Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce l-a nemulţumit pe Elias Charalambous, după CFR Cluj - FCSB 1-1: ”Am vorbit cu jucătorii”

Ce l-a nemulţumit pe Elias Charalambous, după CFR Cluj - FCSB 1-1: ”Am vorbit cu jucătorii”

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj şi FCSB au terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), duminică seară, în Gruia, într-o partidă din etapa a 3-a din play-off-ul Superligii.

  • Clujenii au deschis scorul în minutul 19, prin Daniel Bîrligea, însă FCSB a egalat în minutul 68, printr-o lovitură liberă de excepţie, executată de Florinel Coman.

Elias Charalambous, mulţumit cu punctul obţinut în Gruia: ”Este un rezultat corect”

Antrenorul principal al celor de la FCSB, Elias Charalambous, s-a declarat mulţumit de faptul că echipa sa a avut reacţie în cea de-a doua repriză şi nu au cedat presiunii exercitate de CFR Cluj.

Din păcate, în prima repriză n-am fost aşa cum ne aşteptam să fim. Am vorbit cu jucătorii la pauză şi le-am spus că am făcut o repriză foarte slabă.

Din nou, reacţia în a doua repriză a fost foarte bună, atitudinea jucătorilor a fost foarte bună şi pentru mine contează foarte mult. Am reuşit să marcăm golul egalizator şi apoi, am fost echipa cu şanse mai mari de a câştiga jocul. Dar cred că egalul e un rezultat corect.

Florinel Coman a marcat un gol fantastic, cred că va fi în topul golurilor anului”, a declarat Elias Charalambous, la finalul partidei cu CFR Cluj.

Afla mai multe despre: elias charalambouscfr cluj - fcsb 

viewscnt
Articole similare