Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce l-a supărat pe Mircea Lucescu după ce a fost eliminat de Villarreal din Europa League: "Teama de a juca şi de a controla"

Ce l-a supărat pe Mircea Lucescu după ce a fost eliminat de Villarreal din Europa League: "Teama de a juca şi de a controla"

UEFA Europa League

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, a oferit primele reacţii, după ce liderul din Ucraina a fost eliminat din Europa League de Villarreal

VIDEO | Tătăruşanu, Ianis Hagi, Stanciu şi Mircea Lucescu, în optimile Europa League

Mircea Lucescu a fost eliminat uşor de Villareal, după o dublă a lui Gerard Moreno. La general, spaniolii s-au impus cu 4-0. Tudor Băluţă nu a făcut parte din lotul echipei lui Lucescu, Dinamo Kiev, pentru acest meci, fiind accidentat.

La final, antrenorul român al lui Dinamo Kiev a acceptat înfrângerea, dar a fost supărat de lipsa de eficacitate a fotbaliştilor săi.

"Da, e corect rezultatul, bineînţeles că e corect. Villarreal e o echipă cu mare experienţă, împotriva unei echipe care, când joacă la nivelul acesta, arată şi partea aia mai puţin plăcută, teama de a juca şi de a controla. Din păcate, au avut două situaţii, două greşeli mari în zona centrală a apărării, au profitat, au marcat. 

O echipă cu jucători care nu iartă, atunci când au o singură ocazie. Noi trebuie să ne facem în continuare trei, patru ocazii, pentru a marca o dată. În orice caz, o bună experienţă pentru noi. Am ajuns la nivelul acesta şi nimeni nu se aştepta şi cred că nu ne-am făcut de râs, în niciun fel", a declarat Mircea Lucescu, după eliminarea din Europa League.  

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kieveuropa league 

viewscnt
Articole similare