Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce-l aşteaptă pe Edi Iordănescu la FCSB. Becali i-a transmis că doar patronul face transferuri, i-a impus 5 titulari şi îl trimite să ia notiţe de la Gică Hagi

Ce-l aşteaptă pe Edi Iordănescu la FCSB. Becali i-a transmis că doar patronul face transferuri, i-a impus 5 titulari şi îl trimite să ia notiţe de la Gică Hagi

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a început deja să-i traseze limitele lui Edi Iordănescu, deşi antrenorul în vârstă de 40 de ani n-a semnat încă. Patronul FCSB susţine că Iordănescu jr. va avea doar rol consultativ când vor fi făcute transferuri.

Gigi Becali susţin că 99% Edi Iordănescu va fi noul antrenor al FCSB-ului, dar a început deja să-i transmită condiţiile în care va lucra. Printre altele, omul de afaceri din Pipera susţine că Edi Iordănescu va primi libertate totală în vestar, dar că transferurile vor fi făcute doar de patron:

”Eu vreau să fac bani din fotbal, atât vreau, nu mă interesează altceva. El mi-a zis: `Bre, 'nea Gigi, eu vreau să conduc vestiarul`. I-am zis că îi voi da cea mai mare putere pe care a avut-o el vreodată. Mi-a zis că trebuie să aibă vestiarul, altfel nu poate face nimic. N-am vorbit despre transferuri, pentru că niciodată transferurile nu vor fi făcute de antrenor! Eu fac transferurile, pentru că eu vreau să fac bani. Mă voi consulta cu el, dar nu le face el. O să-l întreb: `Edi, ce părere ai? Cu ce jucători crezi tu că pot face bani?`. În rest, în vestiar va avea mână liberă”, a spus Becali pentru GSP.ro.

Gigi Becali îi impune şi jumătate de echipă

Patronul FCSB este recunoscut pentru modul în care se amestecă în alcătuirea echipei. Gigi Becali promite din nou că nu se va mai băga peste noul antrenor, dar totuşi îi impune cinci titulari:

”Nu mă mai bag. Eu îi spun aşa: jucătorii ăştia ţi-i dau, nu mă bag eu să fac schimbări, jucătorii ăştia trebuie să-i promovezi, trebuie să fac bani din ei. Vlad în poartă, ăsta e prima condiţie, Vlad va apăra titular, după care îi spun aşa: Man, Tănase, Coman, Moruţan în teren. Fă, dacă eşti antrenor! Eu vreau 50 de milioane să iau pe ei”, a declarat Becali.

Plus un ”curs de perfecţionare” la Viitorul

De asemenea, Gigi Becali a declarat vă viitorul antrenor trebuie să meargă să-şi ia notiţe de la Gică Hagi - pe care-l consideră cel mai bun antrenor din România. Basarab Panduru este însă de părere că Edi Iordănescu nu va suporta astfel ”umilinţe”:

”Nu îl văd pe Edi să vină şi să îndure toate lucrurile astea. E o mare umilinţă pentru el să meargă să urmărească (n.r. antrenamentele lui Gheorghe Hagi). Nu că nu ar avea ce să înveţe, dar în momentul acesta, eu, care nu antrenez, aş putea să mă duc acolo două, trei luni ca să văd ce se întâmplă în fotbalul actual, ce se antrenează. Dar tu, ca antrenor, să te duci acolo, cred că este umilinţa maximă şi nu e Edi omul potrivit pentru asta”, a spus Panduru.

Afla mai multe despre: gigi becaliedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare