Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce le-a reproşat Hagi jucătorilor după eşecul cu FCSB: ”Am terminat anul foarte prost”

Ce le-a reproşat Hagi jucătorilor după eşecul cu FCSB: ”Am terminat anul foarte prost”

Superliga

Comentarii

Viitorul a pierdut cu 2-0 în faţa FCSB-ului, deşi a avut superioritate numerică încă din minutul 44. Robert Hodorogea spune că Gică Hagi a fost supărat după acest meci şi le-a reproşat jucătorilor că n-au fost concentraţi pe faza de atac.

Hodorogea spune că a rămas dezamăgit de acest final de an. Viitorul a pierdut un nou meci şi riscă să piardă locul de play-off. Fundaşul de 22 de ani speră însă că el şi colegii săi vor reuşi să scoată cât mai multe puncte în etapele care au mai rămas până la finalul play-off-ului:

”Am terminat anul foarte prost după această înfrângere. Ne doream o victorie să rămânem sus. (n.r. întrebat ce le-a reproşat Hagi după meci) Că n-am reuşit să marcăm, vă daţi seama, am jucat în superioritate o repriză. Îi felicităm, dar nu avem ce să facem. Le dorim multă baftă. Ne trebuie 7-9 puncte în următoarele 4 meciuri, ca să putem să prindem play-off-ul”, a declarat Hodorogea la microfonul Telekom Sport.

Hodorogea a comentat şi faza în care Gnohere a fost eliminat: ”Ţucudean i-a pus mâna în piept, Gnohere i-a pus mâna în faţă şi arbitrul a decis să-l elimine”.

Afla mai multe despre: robert hodorogeaviitorulfcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare