Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce le-a spus Ben Arfa apropiaţilor, după ce a primit oferta de la Rapid. Salariul pe care giuleştenii i l-au propus

Ce le-a spus Ben Arfa apropiaţilor, după ce a primit oferta de la Rapid. Salariul pe care giuleştenii i l-au propus

Rapid

Comentarii

Ofertat de Rapid, Hatem Ben Arfa le-ar fi spus apropiaţilor ce planuri are după ce s-a despărţit de Girondins Bordeaux.

Rapid ar putea realiza unul dintre cele mai interesante transferuri din istoria Ligii 1. Oficialii echipei din Giuleşti sunt în negocieri cu Hatem Ben Arfa, fost internaţional francez, care la începuturile sale făcea pereche la Lyon cu mult mai celebrul Karim Benzema.

Ben Arfa, a cărui carieră a fost marcată de foarte multe accidentări, a ajuns la 34 de ani şi s-a despărţit în această vară de la Girondins Bordeaux. El le-ar fi spus apropiaţilor ce planuri are, după ce a primit oferta de la Rapid.

Ce le-a spus Ben Arfa apropiaţilor după ce a primit oferta de la Rapid

Pare greu de crezut, dar şefii Rapidului chiar i-au făcut o ofertă lui Hatem Ben Arfa. Mijlocaşul francez este liber de contract după ce Girondins Bordeaux a decis să nu-i mai prelungească înţelegerea.

Însă Hatem Ben Arfa nu are ofertă doar de la Rapid. Jucătorul în vârstă de 34 de ani a fost căutat şi de două cluburi din Turcia, însă nu au apărut informaţii despre numele acestora.

În tot acest context, site-ul butfootballclub.fr scrie despre planuri ar avea Ben Arfa şi ce le-ar fi spus prietenilor după ce a primit şi oferta de la Rapid: ”Ben Arfa ar fi făcut cunoscut faptul că doreşte să-şi continue cariera în Franţa”, scriu francezii.

Până acum, Ben Arfa a jucat pentru 6 cluburi din Franţa: Olympique Lyon, Marseille, Newcastle, OGC Nice, PSG, Rennais şi Bordeaux.

Cât despre oferta de la Rapid, giuleştenii i-au propus un salariu lunar de până la 15.000 de euro, plus diferite bonusuri consistente în funcţie de performanţele echipei. Contractul ar fi pe un an, cu opţiune pentru încă un sezon.

În vârstă de 34 de ani, Hatem Ben Arfa a atras pentru prima dată atenţia la Olympique Lyon, unde era coleg în ofensivă cu Karim Benzema.

Ben Arfa a fost considerat cel puţin la fel de talentat ca Benzema, dar n-a reuşit să-şi atingă potenţialul mai ales din cauza accidentărilor.

Afla mai multe despre: ben arfa 

viewscnt
Articole similare