Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce le-a spus Nicolae Constantin jucătorilor săi după ce au fost eliminaţi din Cupa României + Mesaj pentru fanii Petrolului

Ce le-a spus Nicolae Constantin jucătorilor săi după ce au fost eliminaţi din Cupa României + Mesaj pentru fanii Petrolului

Cupa României

Comentarii

FCU Craiova obţine o victorie preţioasă în Cupa României. Oltenii s-au impus la Ploieşti, în faţa Petrolului, scor 1-0, calificându-se în „optimi”.

Nicolae Constantin, antrenorul echipei Petrolul Ploieşti, a vorbit despre înfrângerea suferită în Cupa României, împotriva echipei FC U Craiova 1948.

”Cred că am arătat destul de bine, ne-am ridicat la nivelul acestui joc, suntem un pic trişti pentru că am pierdut, dar le-am zis şi în vestiar să ridicăm capul sus şi să facem tot ce depinde de noi ca de la anul să jucam în Liga 1.

A fost un meci echilibrat, ocazii nu au fost foarte multe, un meci de luptă, ei au fost mai pragmatici au reusit să înscrie.

Clar obiectivul este promovarea, ne dorim să reuşim ca de la anul să jucăm în Liga 1 cu echipe impoarte ale fotbalului românesc.

E al 4-lea an în care încercăm şi e prea mult pentru suporterii de la Ploieşti”, a declarat Constantin după meci. 

Afla mai multe despre: petrolul ploiestinicolae constantinu craiova 

viewscnt
Articole similare