Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce le-a transmis Emil Săndoi jucătorilor lui după Chindia - Poli Iaşi 2-0: "Pun mereu presiune! Nu o să îi las niciodată să joace de capul lor!"

Ce le-a transmis Emil Săndoi jucătorilor lui după Chindia - Poli Iaşi 2-0: "Pun mereu presiune! Nu o să îi las niciodată să joace de capul lor!"

Chindia Targoviste

Comentarii

Chindia Târgovişte s-a impus pe teren propriu, împotriva lui Poli Iaşi, scor 2-0, într-un meci al etapei cu numărul 3 din play-out-ul Ligii 1.

Meciul a fost rezolvat de Daniel Florea care a ruşit o dublă în minutele 41 şi 80. Chindia ocupă locul 7 în clasamentul play-out-ului Ligii 1, cu 29 de puncte, şi are o serie de 3 victorii consecutive. Chiar dacă este la 10 puncte de locul care o poate duce la barajul pentru Liga 2, Emil Săndoi pune presiune pe jucători pentru a rămâne concentraţi. 

Nu o să îi las niciodată să joace de capul lor 

"Cred că este o victorie meritată până la urmă chiar dacă şi Poli Iaşi a avut o ocazie 0-0, poate o dublă ocazie din care putea să înscrie. O să pun presiune de fiecare dată, nu o să îi las niciodată să joace de capul lor pentru că asta facem de un an de zile şi asta o să facem în continuare. Până la finalul campionatului chiar dacă am obţinut 3 victorii.

Până când nu vom fi matematic ieşiţi din cursa asta care există între toate echipele în momentul de faţă trebuie să ne concentrăm pe fiecare meci pe care îl avem", a spus Emil Săndoi după meci.

În tabăra adversă lucrurile nu arată bine. Poli Iaşi ocupă ultima poziţie în clasament cu 14 puncte şi este la 2 puncte de locul care duce la baraj. 

Afla mai multe despre: emil săndoi 

viewscnt
Articole similare