Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce lovitură! A fost pus pe liber de U Craiova, dar poate ajunge la o formaţie uriaşă din Europa!

Ce lovitură! A fost pus pe liber de U Craiova, dar poate ajunge la o formaţie uriaşă din Europa!
Comentarii

Conform presei din Turcia, multipla campioană din această ţară, Beşiktaş a pus ochii pe Ivan Martic, fost jucător la U Craiova.

U Craiova a renunţat la Ivan Martic. A fost o strategie gândită totuşi bine de olteni, care motivaţi şi de regula U21 au permis unui fotbalist tânăr şi de reală perspectivă (Vlădoiu) să prindă primul 11.

Rotaru a explicat de ce Craiova a renunţat la Martic: "A fost victima regulii U21"

Universitatea Craiova s-a despărţitde elveţianul cu origini croate, Ivan Martic, considerat cu luni în urmă, de oamenii de fotbal din România, ca fiind unul dintre cei mai buni fundaşi dreapta din Liga 1. Decizia a luat prin surprindere multă lume, dar mai ales pe suporterii Craiovei. Patronul Mihai Rotaru a reuşit însă să explice la acea vreme decizia clubului:

"Ivan Martic este un jucător la care noi am ţinut foarte mult. Dincolo de faptul că e un jucător foarte bun, e şi un profesionist foarte bun. Dar lui i s-a terminat contractul. Noi avem acolo o soluţie în care credem foarte mult, Ştefan Vlădoiu, jucător U21.... cumva, Martic, în proporţie de 20-30% a fost victima regulii U21. Altfel, cred că s-ar fi putut găsi o soluţie să rămână în continuare", a completat patronul craiovenilor, Mihai Rotaru.

Martic şi-a văzut însă de cariera sa şi după ce a primit o ofertă tentantă din Italia, acum pare la un pas să dea lovitura carierei.

Turcii scriu că Beşiktaş a pus ochii pe Ivan Martic

Martic ar putea ajunge la Beşiktaş, grupare care a terminat sezonul trecut pe locul trei în Super Liga turcă.

De 15 ori campioană a ţării şi cu alte 9 Cupe ale Turciei în palmares, gruparea antrenată de Sergen Yalcin este o forţă redutabilă în campionatul în care antrenează Marius Şumudică.

"Vulturii" au un lot cotat la 42 de milioane de euro şi ar avea nevoie de o dublură pentru poziţia de fundaş dreapta, de unde şi interesul pentru Martic, fotbalist experimentat şi liber de contract în acest moment.

Conform presei din această ţară, Ivan Martic este pe lista formaţiei de Serie B, Crotone FC. În vârstă de 29 de ani, Martic a mai jucat în Italia pentru Verona (sezonul 2014-2015) si Spezia (sezonul 2015-2016).

Lateralul dreapta a început fotbalul în Elveţia, acolo unde a crescut la St Gallen. A mai trecut pe la Schaffhausen, iar în 2016-2017 a jucat pentru Rijeka, în Croaţia.

În Bănie, Martic a jucat timp de trei sezoane şi a adunat peste 60 de meciuri, marcând patru goluri. Apreciat pentru evoluţiile sale în România, Ivan Martic ar fi avut şi posibilitatea de a continua în fotbalul de la noi, dar pare mult mai tentat de un transfer în Italia, Turcia sau Elveţia. Martic a cucerit Cupa României în 2017-2018 şi a jucat în Supercupa Românie cu U Craiova. Fundaşul este campion al Croaţiei în sezonul 2016-2017 cu HNK Rijeka.

Afla mai multe despre: ivan martic 

viewscnt
Articole similare