Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce lovitură! A jucat la EURO 2016 şi acum a semnat cu o echipă din Liga 1! EXCLUSIV | ”Am avut şi alte oferte!” De ce a ales România

Ce lovitură! A jucat la EURO 2016 şi acum a semnat cu o echipă din Liga 1! EXCLUSIV | ”Am avut şi alte oferte!” De ce a ales România

Superliga

Comentarii

Adam Lang este unul dintre transferurile interesante făcute de CFR Cluj în această vară. Este internaţional maghiar, a jucat la EURO 2016 şi vine de la Dijon - Ligue 1. Adam Lang spune însă că este încântat că a ales CFR-ul.

CFR Cluj s-a întărit în această vară, mai ales că-şi propune un nou titlu, dar şi calificarea în grupele cupelor europene. Unul dintre jucătorii importanţi care au ajuns la Cluj este Adam Lang. În vârstă de 25 de ani, Lang este fundaş central, dar poate juca şi fundaş dreapta. Internaţionalul maghiar a venit liber de contract, după ce s-a despărşit de Dijon şi a semnat până în 2020. Adam Lang spune că a avut şi alte oferte, dar a ales CFR Cluj deoarece are şansa să joace în cupele europene:

”Am mai avut şi alte oferte, dar asta a fost cea mai bună dintre toate. (n.r. întrebat dacă a contat că ar avea ocazia să joace în Liga Campionilor) Bineînţeles, întotdeauna te simţi bine să joci în preliminarii, iar dacă ajungi în grupe este ceva extraordinar. Nu am jucat niciodată în grupele Ligii Campionilor sau Europa League, iar asta este una dintre provocările mele”, a spus Adam Lang pentru Telekom Sport.

Fundaşul în vârstă de 25 de ani a jucat alături de naţionala Ungariei la EURO 2016 şi spune că acea perioadă ocupă un loc special în sufletul său: ”A fost cea mai bună perioadă a vieţii mele. Dacă îmi aduc bine aminte, am mers la EURO după 30 de ani, iar toată lumea a fost extrem de fericită, mai ales jucătorii. A fost ceva extraordinar să evoluezi împotriva unor jucători pe care îi vedeai în fiecare săptămână la televizor şi nu voi uita niciodată”, a mai spus Lang.

1,25 milioane de euro este cota lui Adam Lang pe transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: adam langcfr clujdijonungaria 

viewscnt
Articole similare