Experiențe împreună.
You are here:

Ce lovitură! A prins un turneu final de Campionat Mondial şi a jucat alături de Griezmann în La Liga. Acum vine să joace în Liga 1

Ce lovitură! A prins un turneu final de Campionat Mondial şi a jucat alături de Griezmann în La Liga. Acum vine să joace în Liga 1

Liga 1

După ce i-a transferat pe ultima sută de metri pe Andrei Radu, Jules Iloki şi Joao Meira, Concordia Chiajna a mai dat o lovitură.

Gruparea ilfoveană a ajuns la un acord cu agenţii fotbalistului Liassine Cadamuro (31 de ani), fost jucător la Real Sociedad între 2011 şi 2014. Internaţionalul algerian a jucat ultima dată la Olympique Nimes, în liga a doua franceză.

Născut pe 5 martie 1988 la Toulouse, în Franţa, Cadamuro a început fotbalul la Sochaux, dar din 2008 a ajuns la Real Sociedad, unde a evoluat pentru început la echipa secundă a clubului.

Sosirea lui Philippe Montainer a fost de bun augur pentru Liassine, care a făcut saltul spre prima echipă. Pe 10 septembrie 2011, fotbalistul de origine franceză a debutat în La Liga, într-un meci cu FC Barcelona.

În Spania, Cadamuro a mai bifat experienţe la Mallorca, Osasuna şi Nastic de Tarragona, iar în afara Spaniei a evoluat pentru Servette Geneva şi Olympique Nimes. În 2014 a fost convocat de selecţionerul Vahid Halilodzic în lotul reprezentativei Algeriei, formaţie care a depăşit faza grupelor la turneul final al Campionatului Mondial. Are 15 selecţii în naţionala Algeriei, pentru care a marcat un gol.

Liassine Cadamuro este un fotbalist versatil. Poate evolua pe orice post în defensivă, dar a început fotbalul ca fundaş central. Măsoară 1.88 de centimetri şi este stângaci. Fotbalistul va evolua cel puţin până în vară sub culorile Chiajnei.

  • 19 meciuri a jucat Liassine Cadamuro la Nimes în sezonul trecut
  • 33 de partide a bifat la nivelul primei echipe pentru Real Sociedad
  • 57 de meciuri are în La Liga, campionatul spaniol de fotbal
  • 31 de jocuri a disputat în Eleveţia între 2016 şi 2918
  • Cadamuro a fost coleg cu Griezmann şi Carlos Vela la Sociedad

viewscnt
Articole similare