Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce lovitură! AC Milan, afacere de MILIARDE DE EURO. Unul dintre cei mai bogaţi oameni de pe planetă vrea să cumpere clubul

Ce lovitură! AC Milan, afacere de MILIARDE DE EURO. Unul dintre cei mai bogaţi oameni de pe planetă vrea să cumpere clubul

AC Milan

Comentarii

Anii de glorie ai lui AC Milan au trecut, dar adn-ul nu se pierde şi fanii clubului rossonero speră ca echipa pe care o susţin să ajungă, din nou, pe culmile gloriei. Acest lucru poate fi posibil după ce unul dintre cei mai bogaţi oameni de pe planetă şi-a manifestat interesul de a cumpăra echipa.

Bernard Arnault (70 de ani), proprietarul Louis Vuitton, vrea să cumpere AC Milan şi oferă un miliard de euro pentru clubul rossonero, potrivit cotidianului italian Il Messaggero. 

Arnault este al treilea cel mai bogat om de pe planetă, după Jeff Bezos (proprietarul Amazon) şi Bill Gates (proprietarul Microsoft), cu o avere estimată la 94,6 miliarde de dolari. Aceeaşi sursă menţionează că magnatul francez ar vrea să preia Milan în vara viitoare şi deja are planuri referitoare la campania de transferuri, dar şi de partea de business, unde vrea să aducă sponsori uriaşi pentru a creşte câştigurile clubului. 

AC Milan este deţinută în acest moment de Elliott Management, conglomerat care a cumpărat clubul în momentul în care italienii erau deţinut de un om de afaceri misterios din China. 

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: ac milan 

viewscnt
Articole similare