Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce lovitură ar da Becali! Transferul reuşit de FCSB visează deja la o plecare în Europa: "E un pas important pentru mine"

Ce lovitură ar da Becali! Transferul reuşit de FCSB visează deja la o plecare în Europa: "E un pas important pentru mine"

FC Botoșani

Comentarii

Răzvan Oaidă a semnat cu FCSB, însă va rămâne la Botoşani până la finalul sezonului. Mijlocaşul de 20 de ani se va alătura în vară lotului pregătit de Mihai Teja, după ce Gigi Becali a plătit 700 de mii de euro în schimbul transferului.

"Au fost câteva discuţii înainte să mă accidentez, ştiam despre ce e vorba. Mă bucur că s-au finalizat negocierile. E un pas important în cariera mea. Va fi greu. Ştim cu toţii ce înseamnă Steaua. Voi munci foarte mult, sper să fac o treabă frumoasă. Patronul investeşte foarte mult, pe undeva este normal să vorbească. Eu o să-mi văd de treaba mea, sper să mi-o fac foarte bine.

Din străinătate, îmi place foarte mult PSG. Îl apreciez foarte tare pe Zlatan Ibrahimovic. Chiar dacă nu joacă pe postul meu, îmi place foarte mult. Nu mă gândesc încă să plec în străinătate. Sunt în România, la Botoşani, voi semna cu Steaua... Îmi doresc să mă integrez cât mai repede. La Botoşani avem un grup unit, le mulţumesc şi colegilor mei, fără ei n-aş fi ajuns aici. Colegii, staff-ul mi-au dat încredere. N-am apucat să vorbim foarte mult, o să discut de transfer dupa ce se face totul" , a declarat Răzvan Oaidă pentru Pro X.

Afla mai multe despre: becalioaidabotosani 

viewscnt
Articole similare