Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce lovitură ar da PAOK! Răsturnare de situaţie după apariţia unor noi informaţii! Echipa lui Răzvan Lucescu cere victoria la masa verde

Ce lovitură ar da PAOK! Răsturnare de situaţie după apariţia unor noi informaţii! Echipa lui Răzvan Lucescu cere victoria la masa verdegalerie foto
Comentarii

După incidentele din weekend-ul trecut de la derby-ul PAOK - Olympiacos, când antrenorul oaspeţilor a fost lovit cu o rolă de hârtie aruncată din tribune, echipa pregătită de Răzvan Lucescu risca să piardă puncte importante la masa verde. Însă, din ultimele informaţii apărute, raportul observatorului ar fi chiar în favoarea lui PAOK.

Conform ProSport, PAOK ar fi obţinut o copie a raportului întocmit de observator la partida care a fost întreruptă chiar înainte de fluierul de start al arbitrului. Detaliile prezentate în raportul respectiv le dau speranţe oficialilor lui PAOK pentru o viitoare decizie favorabilă.

Aşadar, în raportul observatorului au apărut următoarele detalii:

1. La intervenţia agenţilor de pază ai lui Olympiakos, medicii de pe ambulanţă n-au fost lăsaţi să intre în vestiar pentru a-i acorda primele îngrijiri antrenorului de la Olympiakos şi pentru a decide dacă acesta îşi poate conduce echipa de pe margine sau nu. Oscar Garcia ar fi primit primul verdict din partea medicilor abia după 20 de minute, cu mult după decizia de amânare a partidei.

2. Pe foaia de joc, în dreptul antrenorului principal nu era trecut numele lui Oscar Garcia, ci al antrenorului secund, Christos Kontis. În aceste condiţii, oficialii lui PAOK se pot apăra, spunând că meciul ar fi trebuit să înceapă chiar dacă Oscar Garcia nu era pe marginea terenului. Astfel, în timp ce acesta era la spital, antrenorul secund ar fi avut dreptul să le dea indicaţii jucătorilor.

3. În cele din urmă, după un control, medicul i-ar fi spus arbitrului de rezervă că rana lui Oscar Garcia este una superficială şi că nu îl împiedică să stea pe margine în timpul meciului. În ciuda acestui verdict, antrenorul lui Olympiakos a considerat că are o rană mult mai serioasă şi că are nevoie să meargă la spital pentru un control amănunţit. În aceste condiţii, şefii lui PAOK speră să obţină o victorie la masa verde.

Până la o decizie oficială în privinţa meciului dintre PAOK şi Olmpiacos, echipa lui Răzvan Lucescu rămâne lider în campionatul Greciei.

Afla mai multe despre: paokolympiakossalonicgreciarazvan lucescuoscar garcia 

viewscnt
Articole similare