Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce lovitură ar fi! A crescut la FC Barcelona şi catalanii îl vor înapoi, dar Real Madrid a intrat pe fir şi încearcă transferul

Ce lovitură ar fi! A crescut la FC Barcelona şi catalanii îl vor înapoi, dar Real Madrid a intrat pe fir şi încearcă transferul

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid i-ar putea da o lovitură puternică rivalei FC Barcelona. Echipa de pe Santiago Bernabeu a pus ochii pe Eric Garcia (19 ani), fotbalist crescut de în La Masia şi cedat la Manchester City, dar pe care catalanii speră să-l readucă pe Camp Nou în vara lui 2021.

Viitorul lui Sergio Ramos (34 de ani) e în aer, cu contractul său care urmează să expire în vara lui 2021, iar Real Madrid îi caută înlocuitor. Florentino Perez şi căpitanul de pe "Santiago Bernabeu" sunt departe de a ajunge la o înţelegere, iar presa din Spania anunţă că Real Madrid a pus ochii pe doi fundaşi centrali, percepuţi drept potenţiali înlocuitori pentru Ramos.

Sport, care citează Bernabeu Digital, scrie că Realul i-a ochit pe Eric Garcia (19 ani), crescut de Barcelona şi pe care catalanii îl vor înapoi pe Camp Nou în vară, şi pe Pau Torres (23 de ani), fundaşul lui Villarreal, despre care s-a spus la un moment dat că e dorit de formaţia blaugrana. În ceea ce priveşte viitorul lui Sergio Ramos, se spune că, în cazul în care va pleca de la Madrid, PSG e favorită să-l transfere.

Eric Garcia va deveni liber de contract vara viitoare şi Realul poate negocia cu el, dar se spune că fundaşul are deja o înţelegere cu FC Barcelona şi că ar vrea să revină pe Camp Nou. De partea cealaltă, Pau Torres are o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro în contractul cu Villarreal.

Afla mai multe despre: real madrideric garciatransferfc barcelona 

viewscnt
Articole similare