Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce lovitură! Arsenal este în negocieri avansate cu un jucător de la PSG. Vrea să îl transfere gratis

Ce lovitură! Arsenal este în negocieri avansate cu un jucător de la PSG. Vrea să îl transfere gratis

Arsenal

Comentarii

Mikel Arteta vrea să facă treabă la Arsenal! Dacă în ofensivă echipa nu are mari probleme, cu un trio format din Aubameyang, Nicolas Pepe şi Lacazette, în defensivă sunt carenţele "tunarilor". În acest sens, Arsenal este aproape de transferul unui fotbalist de la PSG.

David Ornestein, un jurnalist britanic apropiat de Arsenal, a dezvăluit că "tunarii" sunt în discuţii avansate cu Paris Saint-Germain pentru aducerea lui Layvin Kurzawa pe Emirates. Mutarea ar putea avea loc chiar în această iarnă. 

Contractul lui Kurzawa cu PSG expiră la finalul sezonului, ceea ce înseamnă că el poate semna un precontract cu gruparea din Premier League, însă Arteta nu mai poate aştepta până la vară şi vrea să îl aibă la dispoziţie pe fundaşul francez încă de acum. 

Arsenal este în negocieri avansate cu un jucător de la PSG

Chiar dacă nu sunt puse la puncte toate detaliile, oficialii lui Arsenal încearcă să îi convingă pe cei de la PSG să îl lase pe Kurzawa să plece gratis. Una dintre variantele discutate este un împrumut până în vară, atunci când Arsenal ar urma să îl ia sub formă de jucător liber de contract. 

Kurzawa, în vârstă 27 de ani, a ajuns la PSG în 2015, după ce a fost cumpărat de la AS Monaco pentru 25 de milioane de euro. În acest moment, cota fotbalistului este de 15 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Fundaşul cu origini poloneze are 114 prezenţe în tricoul parizienilor, pentru care a marcat de 12 ori. 

Afla mai multe despre: transfer arsenalpremier leaguekurzawapsg 

viewscnt
Articole similare