Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce LOVITURĂ dă Klopp! Liverpool transferă pe mulţi bani, un star pe care s-au bătut Real Madrid, PSG şi Barca. Când se face mutarea

Ce LOVITURĂ dă Klopp! Liverpool transferă pe mulţi bani, un star pe care s-au bătut Real Madrid, PSG şi Barca. Când se face mutareagalerie foto

Liverpool

Comentarii

Spaniolii de la Don Balon anunţă că Real Madrid şi Barcelona ar fi pierdut deja lupta cu Liverpool pentru transferul lui Jadon Sancho.

La 19 ani, Jadon Sancho este unul dintre cei mai doriţi tineri fotbalişti din lume. De serviciile sale s-au interesant deja, cu destul de multă aplecare, FC Barcelona, Real Madrid şi Paris Saint Germain. Chiar şi Bayern Munchen i-a dat ”târcoale” puştiului minune de la Borussia Dortmund, în timp ce Manchester City ar fi vrut să-l ”repatrieze”.

Curios sau nu, intrat mai târziu în discuţii pentru a-l aduce pe Anfield, Jurgen Klopp ar fi aproape de marea lovitură! Don Balon scrie că Liverpool oferă 150 de milioane de euro pentru transferul lui Sancho, care ar urma să se producă vara viitoare. Mai mult, ”cormoranii” ar fi dispuşi să introducă în tranzacţie şi un alt fotbalist, dorit de Borussia Dortmund.

Liverpool interesată de Jadon Sancho. Spaniolii anunţă că fotbalistul ar prefera un transfer pe Anfield!

Barca şi Real Madrid au fost echipele cele mai interesate de transferul lui Sancho, ba chiar ar fi făcut şi oferte discrete pentru mutarea englezului.

Cu toate acestea, sursa citată mai sus anunţă că Liverpool le-a luat faţa granzilor din Spania şi că fotbalistul şi-ar dori să evolueze sub comanda lui Jurgen Klopp. Relaţiile bune dintre cele două cluburi şi dorinţa fotbalistului de a juca pe Anfield îl apropie tot mai mult pe Jadon Sancho de un transfer la Liverpool.

Posibilul transfer al lui Sancho intensifică zvonurile că FC Liverpool s-ar putea despărţi de unul dintre cei trei super jucători din faţă: Salah, Mane şi Firmino. Toţi au oferte şi toţi sunt doriţi de nume grele din Europa.

11 selecţii are Sancho în naţionala Angliei şi 2 goluri
18 goluri a marcat Jadon Sancho pentru Borussia Dortmund

Afla mai multe despre: jurgen kloppliverpooljadon sancho 

viewscnt
Articole similare