Experiențe împreună.
You are here:

Ce LOVITURĂ incredibilă a dat Hagi! Asta e cea mai tare afacere pentru Rege de când investeşte în fotbal! Câţi bani a încasat

Ce LOVITURĂ incredibilă a dat Hagi! Asta e cea mai tare afacere pentru Rege de când investeşte în fotbal! Câţi bani a încasatgalerie foto

Liga 1

Comentarii

Ianis Hagi e la o semnătură distanţă de campioana Belgiei, R.C. Genk, într-o afacere care va doborî recordul de transfer pentru Viitorul, dar şi pentru Liga 1.

10 milioane de euro va încasa Gheorghe Hagi dacă trecerea fiului său la  Genk se concretizează, ceea ce va reprezenta de departe cel mai puternic tun financiar dat de Rege în cei 10 ani de când a înfiinţat clubul Viitorul şi Academia Gheorghe Hagi.

Ianis va urca pe primul loc în clasamentul celor mai scumpi jucători plecaţi din Liga 1, peste Nicolae Stanciu (9,8 milioane de euro) şi Vlad Chiricheş (8,5 milioane de euro).

25 de milioane de euro din transferuri pentru Viitorul, fără Ianis Hagi

Din 2009 până în prezent, Viitorul a încasat nu mai puţin de 25,88 de milioane de euro din vânzarea de jucători, la această sumă nefiind calculate şi cele 10 milioane de euro care urmează să intre în conturile clubului în schimbul lui Ianis Hagi.

Până acum, recordul de transfer era deţinut de Răzvan Marin, care în total a adus 4,8 milioane de euro în conturile clubului, din suma iniţială de transfer la Standard Liege, dar şi prin procentele revenite în urma transferului de la Standart la Ajax.

Tudor Băluţă şi Florinel Coman sunt următorii în top, cu aproximativ 3 milioane de euro aduse clubului, în timp ce clasamentul e completat de Cristi Manea, Dragoş Nedelcu şi Florin Tănase.

Iansi Hagi mai apare o dată în top, cu cele 2 milioane de euro aduse clubului prin transferul la Fiorentina. Totuşi, Viitorul l-a răscupărat pe mijlocaş cu aceeaşi sumă.

TOP TRANFERURI REUŞITE DE VIITORUL

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe