Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce lovitură! Manchester United a găsit deja înlocuitorul lui Paul Pogba. E mijlocaş şi a marcat 32 de goluri sezonul trecut

Ce lovitură! Manchester United a găsit deja înlocuitorul lui Paul Pogba. E mijlocaş şi a marcat 32 de goluri sezonul trecutgalerie foto
Comentarii

Transferul lui Paul Pogba la Real Madrid pare să intre în linie dreaptă. Manchester United caută deja soluţii pentru a-l înlocui pe starul francez.

Pogba la Real Madrid devine o opţiune tot mai serioasă. Iar fanii ”diavolilor” nu sunt tocmai dezamăgiţi. Francezul nu a reuşit să-i cucerească, iar pe reţelele de socializare, mulţi dintre ei îl vor plecat.

Manchester United i-ar fi găsit deja un înlocuitor francezului. Presa engleză, dar şi cotidianul spaniol El Confidencial scrie că gruparea de pe Old Trafford îl va transfera pe portughezul Bruno Fernandes de la Sporting Lisabona. Gruparea britanică speră să încaseze 160 de milioane de euro pentru campionul mondial francez, iar jumătate din aceşti bani îi va folosi pentru a-l cumpăra pe Fernandes.

Bruno (24 de ani) este internaţional portughez şi a marcat stagiunea trecută nu mai puţin de 32 de goluri pentru Sporting Lisabona. 20 dintre ele au fost reuşite în prima ligă, iar alte 6 în Cupa Portugaliei. Fernandes are şi câte 3 reuşite în Europa League şi Cupa Ligii Portugaliei. Fotbalistul poate evolua atât ca mijlocaş central, cât şi ca mijlocaş ofensiv şi este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt la 55 de milioane de euro.

Paradoxal, şi Bruno Fernandes a fost solicitat de Jose Mourinho sezonul trecut, dar oficialii ”diavolilor” au refuzat să plătească 40 de milioane de euro pentru el. Acum vor trebui să plătească dublu pentru fotbalistul portughez, dar aşteaptă ca Real Madrid să atingă preţul dorit de Ed Woodward în cazul Pogba: minim 150 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: paul pogbamanchester unitedbruno fernandes 

viewscnt
Articole similare