Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce lovitură! O echipă din play-out l-a luat pe puştiul "crescut" de Adi Mutu. A jucat la Marseille şi la Roma, iar acum a semnat în Liga I

Ce lovitură! O echipă din play-out l-a luat pe puştiul "crescut" de Adi Mutu. A jucat la Marseille şi la Roma, iar acum a semnat în Liga Igalerie foto

Superliga

Comentarii

Deşi a ratat calificarea în play-off în ultima etapă a sezonului regulat, Politehnica Iaşi continuă să-şi întărească lotul pentru a doua parte a campionatului.

Ştefan Popescu a semnat un contract valabil până la finalul sezonului cu ieşenii şi a debutat deja sub comanda lui Flavius Stoican. Fundaşul stânga de 25 de ani a fost titular în amicalul câştigat de Poli cu 8-1 în faţa celor de la Bradu Borca.

Noul transfer al moldovenilor a crescut la Şcoala de Fotbal Gică Popescu, iar în 2009 a semnat cu AS Roma. Pe lângă echipe precum Marseille, Cagliari, Ternana sau Modena, Ştefan Popescu a evoluat şi la Cesena, unde a fost coleg cu Adrian Mutu. Cei doi au împărţit vestiarul şi la Ajaccio.

Fundaşul stânga a fost legitimat ultima dată la Salernitana, iar în Liga I are două prezenţe, în 2014, când era jucătorul Astrei Giurgiu.

  • 200 de mii de euro este cota lui Ştefan Popescu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ajaccioadrian mutupopescu 

viewscnt
Articole similare