Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce lovitură pe piaţa transferurilor! Barcelona forţează transferul lui Aubameyang. Toate detaliile mutării

Ce lovitură pe piaţa transferurilor! Barcelona forţează transferul lui Aubameyang. Toate detaliile mutării

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona caută un atacant de când s-a accidentat Luis Suarez. Chiar dacă Rodrigo părea că va fi atacantul care va ajunge pe Camp Nou, clubul catalan încearcă să dea o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor.

Perioada de transferuri pentru campionatele din vest se încheie vineri, astfel că Barcelona trebuie să se mişte repede. În aceste ultime zile de mercato, clubul catalan poate da lovitura. 

Potrivit site-ului le10sport.com, Barcelona îl consideră pe Pierre-Emerick Aubameyang prima soluţie pentru atac şi caută o soluţie pentru a îl transfera. Problema grupării blaugrana este cu fair play-ul financiar, astfel că soluţia găsită este de a îl împrumuta până în vară şi abia după finalul sezonului să îl cumpere definitiv pe vârful de atac al lui Arsenal. 

Atacantul gabonez în vârstă de 30 de ani mai are contract cu Arsenal până 2021 şi este apreciat la 70 de milioane de euro. În acest sezon, el a fost numit căpitanul "tunarilor" şi a marcat 16 goluri în 26 de meciuri. 

În cazul în care nu se poate realiza transferul lui Aubameyang, Barcelona îl va aduce pe Rodrigo de la Valencia, ale cărui pretenţii financiare sunt mai modeste decât cele ale lui Aubameyang. 

Afla mai multe despre: aubayemang barcelonabarcelona transfer 

viewscnt
Articole similare