Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce lovitură pentru Becali! FCSB l-a dat afară, acum are şanse mari să joace în Italia: ”Negocierile sunt avansate”

Ce lovitură pentru Becali! FCSB l-a dat afară, acum are şanse mari să joace în Italia: ”Negocierile sunt avansate”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali nu i-a dat prea multe şanse la FCSB lui Adrian Stoian, fotbalist la care a renunţat foarte uşor. Mijlocaşul este aproape de o revenire în fotbalul italian.

Jurnalistul Alfredo Pedulla anunţă că Adrian Stoian este la un pas de a semna cu Delfino Pescara, formaţie care în sezonul trecut s-a luptat pentru promovarea în Serie A.

Dorit şi de Craiova sau CFR Cluj, Adrian Stoian ar prefera o revenire în fotbalul italian. În vârstă de 28 de ani, Stoian nu a reuşit să se impună la FCSB, unde a fost trecut pe linie moartă după prestaţia din partida cu Dunărea Călăraşi, meciul său de debut la echipa lui Mihai Teja (antrenor la FCSB atunci).

Pescara este antrenată de Luciano Zauri, iar în sezonul trecut a fost învinsă în semifinalele play-off-ului de promovare. Alfredo Pedulla anunţă că ”între Stoian şi Pescara există deja acord, negocierile fiind foarte avansate. Stoian a mai jucat la Pescara în stagiunea 2010-2011, când a fost împrumutat de Roma. Acum, e mult mai matur pentru o nouă experienţă în Abruzzo” mai scrie sursa citată.

Afla mai multe despre: adrian stoianfcsbgeorge becali 

viewscnt
Articole similare