Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce lovitură pentru Gigi Becali la FCSB. Ofertă BOMBĂ pentru Harlem Gnohere de la un club de tradiţie din Europa: "Am vorbit deja cu directorul sportiv"

Ce lovitură pentru Gigi Becali la FCSB. Ofertă BOMBĂ pentru Harlem Gnohere de la un club de tradiţie din Europa: "Am vorbit deja cu directorul sportiv"

FCSB

Comentarii

FCSB s-a despărţit de Harlem Gnohere, iar Gigi Becali a simţit din plin lipsa unui atacant veritabil în primul meci disputat după pandemia de coronavirus, înfrângerea de la CFR Cluj, scor 0-1.

Harlem Gnohere a fost trecut pe lista neagră de Gigi Becali înainte de pandemia de coronavirus, iar atacantul francez s-a revoltat în urma deciziei patronului celor de la FCSB de a înjumătăţi salariile jucătorilor. Astfel, în cele trei luni de pauză din Liga I, Gnohere a fost băgat în şomaj tehnic, alături de Bogdan Planic, Alexandru Stan, Marko Momcilovic şi Adi Popa.

Imediat după revenirea la antrenamente, atacantul francez s-a despărţit de FCSB, iar acum este liber de contract. Venit de la Dinamo, în ianuarie 2017, în schimbul sumei de 250 de mii de euro, Gnohere a marcat 51 de goluri şi a reuşit 6 pase decisive în cele 115 meciuri jucate pentru roş-albaştri în toate competiţiile.

Becali a renunţat la Gnohere. Cu cine putea semna fostul atacant de la FCSB

Trecut pe la echipe importante din Belgia, atacantul de 32 de ani a evoluat şi la cluburi din ligile inferioare din Franţa şi din Elveţia. Acum, Gnohere aşteaptă încheierea actualului sezon pentru a putea semna cu o altă echipă în această vară. De altfel, în iarnă, conform declaraţiilor oferite de Florin Manea pentru prosport.ro, francezul a avut chiar o ofertă de la o fostă adversară a celor de la FCSB din grupele Europa League, Lugano, ocupanta locului 7 în campionatul Elveţiei.

"Ştiu că în iarnă l-au vrut cei de la Lugano, chiar am vorbit cu directorul lor sportiv pentru că eram în Lugano cu altă treabă. Mă întreba de Gnohere şi i-am spus că îi poate ajuta în acel moment.

Ştiu că erau în legătură directă şi cu Gnohere. Se pare că era o soluţie de moment. Era cel mai bun la momentul acela. Ai vrut să îl iei în iarnă şi acum nu mai vrei să îl iei şi e liber? E ciudat! Poate e vorba de forma lui” , a declarat Florin Manea.

  • 1,3 milioane de euro valorează Harlem Gnohere, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbsteauagigi becalignohere 

viewscnt
Articole similare