Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce lovitură pentru Stanciu! Ce oferte are după scandalul cu Al Ahli! FCSB încearcă transferul verii

Ce lovitură pentru Stanciu! Ce oferte are după scandalul cu Al Ahli! FCSB încearcă transferul verii

Stranieri

Comentarii

Nicolae Stanciu cere rezilierea contractului cu Al Ahli Jeddah, după ce a refuzat să se mai prezinte la antrenamentele echipei, susţinând că nu a primit niciun salariu din momentul în care a semnat cu saudiţii, în luna ianuarie.

Internaţionalul român de 26 de ani a ajuns la Al Ahli în ianuarie, după ce Sparta Praga a acceptat să-l vândă într-o afacere de aproximativ 10 milioane de euro, conform spuselor impresarului Anamaria Prodan.

Totuşi, lucrurile nu au luat o turnură pozitivă pentru Stanciu, în condiţiile în care saudiţii nu i-au plătit salariul. Acum, mijlocaşul încearcă să obţină rezilierea contractului cu ajutorul forurilor internaţionale şi a depus deja o cerere la FIFA în acest sens.

Are deja super variante! FCSB, pe lista echipelor interesate

Stanciu va încerca să-şi găsească o nouă echipă în această vară, iar din informaţiile Telekom Sport de numele jucătorului se interesează inclusiv FCSB. Totuşi, Stanciu nu vrea să revină în Liga 1. Situaţia se poate însă schimba, dacă mijlocaşul nu va găsi un contract avantajos în următoarea perioadă. Acesta ar putea accepta să joace pentru FCSB câteva luni, cu o clauză care să-i permită să plece liber la o echipă din Vestul Europei.

Surse apropiate jucătorului susţin însă că acesta are deja pe masă câteva propuneri tentante, de la echipe din Italia, Spania şi Turcia. Un transfer în Turcia pare acum cel mai plauzibil, în condiţiile în care şi în trecut Beşiktaş s-a arătat interesată de el, încă din perioada în care juca pentru Anderlecht. Înainte să semneze cu Al Ahli, Stanciu s-a aflat în discuţii şi cu Fenerbahce.

Afla mai multe despre: nicolae stanciu 

viewscnt
Articole similare