Experiențe împreună.
You are here:

Ce lovitură pentru UTA. Arădenii atacă promovarea cu un jucător din Champions League şi Europa League. Transfer uriaş pentru liderul ligii secunde

Ce lovitură pentru UTA. Arădenii atacă promovarea cu un jucător din Champions League şi Europa League. Transfer uriaş pentru liderul ligii secundegalerie foto

UTA

Comentarii

Conducerea clubului UTA a ajuns, luni, la un acord cu Simo Roumpoulakou, fundaşul urmând să îmbrace tricoul liderului din Liga a II-a pentru un an şi jumătate.

Fundaşul de bandă stânga în vârstă de 28 de ani are dublă cetăţenie, greacă şi albaneză. A debutat la seniori pentru Kalamata FC, în liga secundă elenă. A urmat pasul în Superliga Greciei, la PAS Giannina şi Panetolikos, plus un stagiu la Panegialios. În 2017 a trecut în Albania, unde a îmbrăcat tricoul echipei Kukesi, alături de care a cucerit titlul naţional şi a jucat în cupele europene, în preliminariile Ligii Campionilor şi ale Europa League.

”Simo, chiar dacă nu a jucat în ultima perioadă, are experienţă internaţională, trofee în palmares şi l-am simţit foarte dornic de performanţă. De astfel de jucători avem nevoie, care pun pe primul loc munca şi spiritul de a reuşi ceva în viaţă. Sunt convins că va compensa lipsa jocurilor oficiale, mai ales că avem timp suficient, cinci săptămâni, până la primul joc din campionat, şi ne va ajuta să ajungem unde ne dorim”, a declarat antrenorul Laszlo Balint, potrivit site-ului oficial al clubului din Arad.

”În ultimii doi ani şi jumătate a jucat în Champions League şi Europa League, cifrele sale sunt mult peste nivelul ligii secunde. Are câteva zeci de meciuri în Superliga Greciei înainte de a juca pentru campioana Albaniei. Poate ajuta UTA. Nu a jucat în ultimele luni pentru că a refuzat unele oferte, l-am convins de ce înseamnă UTA, de acest proiect. UTA începe să atragă, devine interesantă pentru orice jucător bun, datorită a tot ceea ce se întâmplă aici. Nu a venit pentru bani, a venit să dea totul şi sunt convins că va fi un plus incontestabil”, l-a caracterizat Bogdan Apostu, agentul care a intermediat mutarea lui Simo la Arad.

”Sunt fericit că sunt aici. Ştiu că UTA e un nume mare în fotbalul românesc, că aici există un proiect important, iar acest lucru a contat foarte mult. Voi munci, iar alături de coechipierii mei dorim să ne atingem obiectivul de a promova în prima ligă”, a spus jucătorul.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe