Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce lovitură primită de Becali! L-a impresionat pe Didier Deschamps, a acceptat să vină la FCSB, dar până la urmă a semnat pe 3 ani cu CFR Cluj

Ce lovitură primită de Becali! L-a impresionat pe Didier Deschamps, a acceptat să vină la FCSB, dar până la urmă a semnat pe 3 ani cu CFR Cluj

Superliga

Comentarii

Billel Omrani (25 de ani) recunoaşte într-un interviu pentru presa franceză că a fost foarte aproape să se transfere la FCSB, dar până la urmă a ales să semneze prelungirea contractului cu CFR Cluj pentru încă trei ani. Atacantul francez a explicat şi motivul pentru care n-a reuşit să se impună la Olympique Marseille, club la care s-a format şi pentru care a apucat să debuteze.

În sezonul trecut, FCSB a făcut eforturi considerabil să-l transfere pe Bilel Omrani. Atacantul de 25 de ani mai avea contract până în vară cu CFR Cluj, în timp ce oficialii campioanei României susţineau că a semnat prelungirea pentru încă un an. A fost un întreg scandal atunci, după ce Omrani a acuzat că semnătura i-a fost falsificată. Gigi Becali a încercat să profite de toată acea situaţie, dar până la urmă Omrani a semnat pe încă trei ani cu CFR:

”Pot spune că sunt împlinit aici (n.r. la CFR). Clubul mi-a dat şansa să joc, eu am profitat şi m-am remarcat. Astăzi, sunt titular indiscutabil şi mă simt foarte bine. După aceea, am avut multe oferte să merg în altă parte, inclusiv la unul dintre cluburile din capitală, Steaua Bucureşti, unde aproape că am semnat. De asemenea, am avut o propunere foarte bună din China, aş fi putut pleca şi aş fi fost foarte bine financiar, dar am vrut să mă concentrez asupra fotbalului. Asta chiar dacă fotbalul din China creşte tot mai mult. În cele din urmă, am decis să-mi prelungesc contractul cu CFR cu încă trei sezoane. Sunt foarte bine aici, antrenorul mă apreciază foarte mult şi îmi place de toţi jucătorii. E o atmosferă superbă”, a declarat Omrani pentru actufoot.com.

Bille Omrani s-a format la Olympique Marseille şi a fost considerat o mare speranţă a generaţiei sale. La 17 ani, a fost promovat la senior de Didier Deschamps, antrenorul de atunci al lui O.M. şi actualul selecţioner al Franţei. De asemenea, a fost convocat la naţionalele de juniori ale Franţei. O accidentare gravă, dar şi o schimbare de antrenor i-au schimbat cursul carierei:

”Totul mergea bine la Marseille, unde jucam de la 14 ani. Am fost şi la naţionala de juniori a Franţei, generaţia '93, a fost grozav. Am avut primul contract cu fotbalul profesionist la OM, la 17 ani, într-o perioadă bună pentru club, când echipa era condusă ed Didier Deschamps. De altfel, el este cel care m-a promovat, dar am avut o fractură la metatarsiene, am lipsit până la finalul sezonului şi mi-a fost greu să revin.

Cu Élie Baup n-a fost deloc bine, n-aveam un moral bun. Împrumutl meu la Arles-Avignon a început bine înainte să înceapă să se complice situaţia. Am revenit la Marseille la începutul mandatului lui Bielsa [...] Lui Bielsa îi plăcea profilul meu, am început să joc pentru echipa mare, în timp ce marcam goluri la echipa de rezerve. Am crescut mult în acel an. În anul următor, antrenorul a plecat şi, peste noapte, n-am înţeles ce s-a întâmplat. Nu mi s-a mai permis să mă antrenez cu echipa de seniori, am cerut explicaţii, dar n-am primit niciodată răspunsuri.

Apoi, e greu să-ţi găseşti o echipă când timp de un an nu joci la seniori. Au existat câteva propuneri, am încercat chiar şi la QPR şi a mers bine. Dar ei aveau nevoie imediat de un atacant, iar eu încă nu avea ritm. Apoi a fost proiectul de la Cluj, pentru care am venit să testez terenul. Am crezut că este loc bun să-mi revin şi, pentru moment, totul merge foarte bine”,
a mai povestit Omrani.

Afla mai multe despre: billel omranicfr cluj 

viewscnt
Articole similare