Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce lovitură! Real Madrid pregăteşte o ofertă imensă pentru Sergej Milinkovic-Savic

Ce lovitură! Real Madrid pregăteşte o ofertă imensă pentru Sergej Milinkovic-Savic

Real Madrid

Comentarii

Clubul Real Madrid pregăteşte o ofertă pentru vedeta echipei naţionale a Serbiei, Sergej Milinkovic-Savic, anunţă Corriere dello Sport.

Conform sursei amintite, Florentino Perez este dispus să ofere 150 de milioane de euro pentru mijlocaşul lui Lazio. Pe de altă parte, o altă publicaţie din Italia, Tuttosport, susţine că tatăl jucătorului îşi doreşte ca Milinkovic-Savic să rămână în campionatul Italiei, dar să se transfere la Juventus.

În vârstă de 23 de ani, Sergej Milinkovic-Savic a impresionat în sezonul trecut la Lazio - unde se află din 2015, atunci când a fost transferat de la Genk pentru 18 milioane de euro. Iar evoluţiile bune ale puternicului mijlocaş central, care poate evolua atât la închidere, cât şi în spatele vârfului, continuă la Cupa Mondială.

Milinkovic-Savic a strălucit, duminică, în victoria obţinută de naţionala Serbiei contra selecţionatei din Costa Rica, în prima etapă a grupei E a Cupei Mondiale. La prima apariţie la un turneu final major şi doar al cincilea meci la naţionala ţării sale, Milinkovic-Savic s-a impus prin statură în jocul de duminică şi a fost în centrul aproape tuturor fazelor importante.

3 este numărul echipelor la care a jucat Milinkovic-Savic de-a lungul carierei: Vojvodina, Genk şi Lazio

24 de goluri a înscris mijlocaşul pentru Lazio

90 de milioane de euro este cota fotbalistului dorit de Real Madrid, conform Transfermarkt.de

122 de meciuri a jucat sârbul pentru Lazio

Afla mai multe despre: savicserbiareal madrid 

viewscnt
Articole similare