Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce lovitură reuşită de Florin Bratu! A adus în România un fost jucător al lui Arsenal

Ce lovitură reuşită de Florin Bratu! A adus în România un fost jucător al lui Arsenal

Liga 2

Comentarii

Florin Bratu a reuşit să transfere la Aerostar Bacău - unde este antrenor - un mijlocaş englez care a crescut la Arsenal. Este vorba despre Daniel Jesse Boateng, jucător în vârstă de 26 de ani.

Aerostar Bacău se pregăteşte de reluarea campionatului, unde are ca ţintă evitarea retrogradării. Moldovenii au adus câteva întăriri în această iarnă, de la care speră că vor reuşi să ridice echipa. Printre jucătorii sosiţi este şi Daniel Jesse Boateng, un jucător care a fost crescut de Arsenal.

În vârstă de 26 de ani, englezul de origine ghaneză a semnat până în vară, cu drept de prelungire în cazul în care ambele părţi vor fi mulţumite.

Daniel Boateng a avut un start interesant de carieră, însă apoi s-a stins. A ajuns în curtea lui Arsenal în 2003, când avea doar 11 ani şi a trecut pe la toate grupele de copii şi juniori. A fost căpitan la echipa secundă şi a apucat să debuteze chiar şi pentru seniori, în toamna lui 2011, într-un meci cu Bolton, din Cupa Ligii. Atunci, a intrat în ultimele şase minute.



Ulterior, Arsenal l-a împrumutat la Swindon Town, Oxford United şi Hibernian, pentru ca în ianuarie 2015 să-l lase liber de contract. A jucat apoi pentru Olimpik Sarajevo (Bosnia), Sodertalje FK (Suedia), Airdrieonians (Scoţia) şi Rakow (Polonia). Ultima dată a fost sub contract cu Olimpia Grudziadz, în liga a doua din Polonia.

Afla mai multe despre: daniel jesse boateng 

viewscnt
Articole similare