Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce lovitură vrea să dea Bayern! Campioana Germaniei i-a găsit înlocuitor lui Lewandowski. Super atacantul care poate ajunge la Munchen

Ce lovitură vrea să dea Bayern! Campioana Germaniei i-a găsit înlocuitor lui Lewandowski. Super atacantul care poate ajunge la Munchen

Bayern Munchen

Comentarii

Veste surprinzătoare din Anglia, acolo unde The Sun scrie că Bayern Munchen vrea să-l transfere pe Roberto Firmino de la FC Liverpool.

”Pentru început, alături de Lewa, apoi în locul său” scrie presa din Anglia despre interesul formaţiei Bayern Munchen pentru Roberto Firmino de la Liverpool.

Operaţiunea se anunţă extrem de dificilă, întrucât Firmino nu vrea să plece de pe Anfield Road, acolo unde face parte dintr-o echipă perfectă  care domină campionatul Angliei. Actuala deţinătoare a UEFA Champions League nu are de asemenea niciun gând să se despartă de vârful  brazilian.

Bayern Munchen este dispusă însă să ofere 90 de milioane de euro pentru vârful care a mai jucat în Germania pentru Hoffenheim.

  • 76 de goluri a marcat Roberto Firmino pentru Liverpool în 228 de meciuri

  • 5 sezoane are brazilianul pe Anfield Road

  • 49 de goluri a înscris în Bundesliga

Bayern a mai fost interesată de transferul lui Firmino în 2015, atunci când brazilianul a fost achiziţionat însă de FC Liverpool. În actuala stagiune el a marcat de 10 ori pentru ”cormorani”. Bobby Firmino se află şi pe lista de transferuri a celor de la FC Barcelona.

Afla mai multe despre: firminoliverpoolbarcelona 

viewscnt
Articole similare