Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce lovitură vrea să dea Guardiola! Un fotbalist de la Real Madrid poate ajunge la Manchester City

Ce lovitură vrea să dea Guardiola! Un fotbalist de la Real Madrid poate ajunge la Manchester City

Manchester City

Comentarii

Manchester city este interesată de transferul fotbalistului spaniol Daniel Ceballos, de la Real Madrid.

Împrumutat de Real Madrid la Arsenal, Dani Ceballos, unul dintre cei mai talentaţi jucători spanioli ar putea ajunge sub comanda lui Josep Guardiola, la Manchester City.

Scăpată de presiunea neparticipării în UEFA Champions League, vicecampioana din Anglia este gata să îndeplinească cerinţele financiare ale grupării blanco.

La insistenţele lui Guardiola, Ceballos ar urma să devină fotbalistul "cetăţenilor" el nefiind un jucător pe placul lui Zinedine Zidane, care a respins revenirea sa pe Santiago Bernabeu.

Presa din Spania scrie că City este gata să ofere 45 de milioane de euro pentru fotbalistul care a marcat de două ori pentru Arsenal in perioada jucată pe Emirates.

Ceballos, cel mai bun jucător de la Europeanul de tineret U21 din Italia şi San Marino are 56 de meciuri pentru Real Madrid şi cinci goluri. El a mai jucat în cariera sa pentru Betis Sevilla, formatie pentru care a marcat de şapte ori în 105 partide. Dani Ceballos a debutat deja în naţionala Spaniei, pentru care a marcat un gol în 9 partide.

Afla mai multe despre: guardioladani ceballos 

viewscnt
Articole similare