Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce mai face Virgiliu Postolachi, atacantul disputat de federaţiile din România şi Moldova

Ce mai face Virgiliu Postolachi, atacantul disputat de federaţiile din România şi Moldova

Echipa națională

Comentarii

Virgiliu Postolachi, talentatul atacant crescut de Paris Saint Germain, este doar rezervă la Mouscron, în prima ligă din Belgia.

Doar 6 meciuri a bifat în acest sezon Virgiliu Postolachi pentru Mouscron, formaţie pentru care nu a marcat niciun gol. Din septembrie până în prezent, vârful dorit şi la echipa naţională a României a bifat doar 10 minute în tricoul belgienilor! În patru partide, Virgiliu Postolachi a fost doar rezervă neutilizată, iar în alte 8 meciuri el nici măcar nu a fost inclus în lot.

Asta după ce a început sezonul ca titular la Mouscron, evoluând în primele patru etape ale campionatului, perioadă în care Mouscron a obţinut doar două puncte.

Virgiliu Postolachi a impresionat la echipa secundă a lui PSG şi în UEFA Youth League. Născut în Republica Moldova, Virgiliu are şi cetăţenie română, astfel că poate fi convocat la prima reprezentativă.

La Mouscron, Virgiliu Postolachi joacă alături de Harlem Gnohere, fostul atacant de la FCSB.  Virgiliu Postolachi a primit în noiembrie o nouă convocarea din partea naţionalei de seniori a Republicii Moldova, însă şi de această dată a refuzat. Atacantul de 19 ani şi-ar dori să joace pentru România, dar FIFA şi UEFA nu şi-au dat până în acest moment acordul.

Afla mai multe despre: virgiliu postolachi 

viewscnt
Articole similare