Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce mare club din Europa a pus ochii pe Ianis Hagi: ”Face o treabă excelentă!” În ce top a fost inclus de presa spaniolă

Ce mare club din Europa a pus ochii pe Ianis Hagi: ”Face o treabă excelentă!” În ce top a fost inclus de presa spaniolăgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi este unul dintre copiii foştilor mari jucători care au atras atenţia presei din Spania.

Publicaţia spaniolă Fichaes.net a remarcat cinci tineri foarte talentaţi din fotbalul mare, care au toate şansele să calce pe urmele taţilor lor foarte cunoscuţi.

Printre ei şi Ianis Hagi, despre care sursa citată scrie că a atras interesul Sevillei, una dintre forţele campionatului iberic: ”Chiar dacă nu a ajuns într-un campionat care poate fi considerat de top, fiul legendarului Gică Hagi face o treabă excelentă la Rangers, în Scoţia. Sevilla îl urmăreşte cu atenţie, dar nu este singurul mare club care vrea să-l transfere pe jucătorul de 22 de ani care creşte sub comanda marelui Steven Gerrard”

Alături de Hagi, pe lista fotbaliştilor tineri cu taţi celebri se mai află Giovanni Reyna (Borussia Dortmund), Daniel Maldini (AC Milan), Timothy Weah (Lille) sau Marcus Thuram (Borussia Monchengladbach).

Sezon excelent în Scoţia pentru Ianis Hagi

Hagi este cotat la 6 milioane de euro, iar în acest sezon a marcat şase goluri pentru Rangers şi a oferit 11 pase decisive pentru coechipierii săi.

În total, Ianis Hagi a bifat 1.566 de minute şi a evoluat în şapte meciuri în Europa pentru colosul scoţian. Rangers este principala favorită la câştigarea titlului de campioană în Scottish Premiership, acolo unde are un avans categoric faţă de marea sa rivală, Celtic Glasgow.

Internaţionalul român a marcat în ultimul meci în care Gerrard l-a folosit în campionat. Formaţia sa a învins-o pe Dundee United, iar Ianis Hagi a deschis scorul

Din cele 30 de meciuri jucate, Rangers are 26 de victorii şi 4 remize. Ocupanta locului secund, Celtic, are numai 64 de puncte. De 10 ani nu a mai câştigat Rangers un titlu în Scoţia.

Afla mai multe despre: ianis hagirangerssevilla 

viewscnt
Articole similare